Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní dámské triko / tričko / tílko Adidas

Administrace

Sportovní dámské triko / tričko / tílko Adidas

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, Adidas Formotion Response, 86% polyamid + 14% elastan, uvedená velikost D 36, UK 10, délka 61cm, průramky v klidu 40cm.. Formotion™, nově vyvinutá pokroková technologie, vytvořená firmou Adidas, podporuje atletův svalový systém a zároveň…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní dámské triko / tričko / tílko Adidas

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, Adidas Formotion Response, 86% polyamid + 14% elastan, uvedená velikost D 36, UK 10, délka 61cm, průramky v klidu 40cm..
Formotion™, nově vyvinutá pokroková technologie, vytvořená firmou Adidas, podporuje atletův svalový systém a zároveň mu pomáhá k udržení správného postavení těla během výkonu. Zvyšuje komfort a výkon díky kombinaci několika různých použitých materiálů a kombinaci jejich různých vlastností. Všechny Formotion™ kusy oblečení jsou předem vytvarovány, a podporují tak koncept optimálního umístění švů pro lepší střih a komfort při použití během sportovních aktivit.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • 20. 4. 2024, 18:27

  • Zobrazení

    182

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dámské plavky NEW LOOK + podprsenka push-up C&A

Kategorie