Zobrazit přihlášovací formulář

Školní set BELMIL Horse Chestnut -doprava zdarma

Administrace

Školní set BELMIL Horse Chestnut -doprava zdarma

1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Školní batoh BELMIL + Penál + Sáček na přezůvky Milé maminky a tatínkové, představujeme vám tašku do 1. - 4. třídy, která je vhodná i pro malé prvňáčky a váží jen 1 kg. Belmil jako značka začínali s výrobou kožených tašek, ale nové příležitosti je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní set BELMIL Horse Chestnut -doprava zdarma

1 899 Kč
  • Popis zboží
Školní batoh BELMIL + Penál + Sáček na přezůvky

Milé maminky a tatínkové, představujeme vám tašku do 1. - 4. třídy, která je vhodná i pro malé prvňáčky a váží jen 1 kg.

Belmil jako značka začínali s výrobou kožených tašek, ale nové příležitosti je zavedly do výroby školních tašek. Je to již 15 let, co se tato srbská firma věnuje stále náročnějším potřebám rodičů a jejich dětí. Podívejme se spolu na to, proč jsou jejich školní tašky po celé Evropě tak oblíbené.

Naše krásné motivy miluje každý, žák i rodič. Nabízíme vám ergonomicky tvarovanou exkluzivní školní tašku BELMIL. Bude vyhovovat chlapcům i holkám od 1. do 4. třídy ZŠ.

Školní batoh váží pouhých 1 kg. Lisovaná zádová část tašky je anatomicky tvarovaná. Taška má také speciální síťovaný materiál pro maximální větrání na zádech a nastavitelné popruhy na ramena se silným polstrováním pro pohodlné nošení. Spolu s ergonomicky tvarovanými hrudními popruhy, které lze utáhnout v horní i spodní části, zajistí správné nošení na zádech školáka i při denním nákladu několika kilo učení. Kromě toho, taška Belmil je výrazná tím, že zahrnuje zesílené dno batohu s nožičkami pro stabilitu při postavení na zem.

Každou tašku Belmil doplňuje pogumovaná rukojeť pro lepší držení a masivní reflexní přezka na zapínání pro nikdy nevykocenou školní náplň, přičemž uvnitř najdou děti izolovaná část s prostorem pro kartičku se jménem a adresou nebo na rozvrh hodin. Na boku jsou 2 boční kapsy pro láhve s pitím. Pro děti je pohyblivý rozdělovač uvnitř brašny pro lepší rozložení obsahu.

Reflexní pásky vpředu, na bocích i na ramenou jsou zejména pro maximální bezpečnost dítěte ve špatných podmínkách viditelnosti. Školní batoh je vyroben z vodotěsného materiálu.

Konkrétní informace
Rozměry: 32x36x19cm.
Materi
  • Rozměry

    Barva: Sada 02

  • 7. 6. 2022, 16:30

  • Zobrazení

    174

  • Oblíbené

    0

Kategorie