Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní kraťasy s legínami Nike DRI-FIT 2v1

Administrace

Sportovní kraťasy s legínami Nike DRI-FIT 2v1

369 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Skvělý komplet legínů a šortek (jsou vcelku), uvedená velikost M , šortky 100% polyester, legíny 90% polyester + 10% elastan, s technologií Dri-fit, celková délka cca 76cm, šortky délka 43cm, pas 35-47cm, na jedné nohavici flíček, jinak perfektní stav.. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní kraťasy s legínami Nike DRI-FIT 2v1

369 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Skvělý komplet legínů a šortek (jsou vcelku), uvedená velikost M , šortky 100% polyester, legíny 90% polyester + 10% elastan, s technologií Dri-fit, celková délka cca 76cm, šortky délka 43cm, pas 35-47cm, na jedné nohavici flíček, jinak perfektní stav..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    M

  • 12. 5. 2024, 14:00

  • Zobrazení

    579

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Pánské beach kraťasy / bermudy / plavky Fat Face
PÁNSKÉ BOXERKY PUMA ACTIVISM AOP TRUNK 2-PACK

Kategorie