Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní pánské kraťasy Adidas ClimaLite červené

Administrace

Sportovní pánské kraťasy Adidas ClimaLite červené

189 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Lehký a příjemný 100% polyester bez podšívky, s technologií Climalite, uvedená velikost M, možno již dříve, boční délka 40,5cm, pas 31-45cm, přední sed 26cm, zadní 37cm, vepředu bílá ťupka, jinak super stav, barva červená (v reálu tmavší, na fotu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní pánské kraťasy Adidas ClimaLite červené

189 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Lehký a příjemný 100% polyester bez podšívky, s technologií Climalite, uvedená velikost M, možno již dříve, boční délka 40,5cm, pas 31-45cm, přední sed 26cm, zadní 37cm, vepředu bílá ťupka, jinak super stav, barva červená (v reálu tmavší, na fotu osvícené bleskem)..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 27. 4. 2024, 13:17

  • Zobrazení

    580

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Lehké 3/4 kalhoty Southern / Takko

Kategorie