Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

RUČNÍ VYSAVAČ KOBOLD VC100

Administrace

RUČNÍ VYSAVAČ KOBOLD VC100

1 500 Kč 2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 79 Kč
NOVÉ, POUZE VYZKOUŠENÁ FUNKČNOST ...ASI 10 VTEŘIN, FUNGUJE, NEPOTŘEBNÝ DÁREK OD JEŽÍŠKA, NABÍZÍM DÁL, MÁM JINÝ OBLÍBENÝ , TENTO BY BYL U MĚ NEVYUŽITÝ Detaily výrobku S ručním vysavačem Kobold VC100 je to tak snadné! Se svou nízkou hmotností (pouhých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RUČNÍ VYSAVAČ KOBOLD VC100

1 500 Kč
  • Popis zboží
NOVÉ, POUZE VYZKOUŠENÁ FUNKČNOST ...ASI 10 VTEŘIN, FUNGUJE, NEPOTŘEBNÝ DÁREK OD JEŽÍŠKA, NABÍZÍM DÁL, MÁM JINÝ OBLÍBENÝ , TENTO BY BYL U MĚ NEVYUŽITÝ


Detaily výrobku
S ručním vysavačem Kobold VC100 je to tak snadné! Se svou nízkou hmotností (pouhých 750 g) a jejím optimálním rozložením s důrazem na rukojeť perfektně padne do ruky a vysávání s ním se tak stává hračkou.

Nastavte si sací výkon podle potřeby: výkonný motor ručního vysavače Kobold VC100 má dvě úrovně sání, mezi kterými můžete jednoduše přepínat za chodu.

Typický Vorwerk: Praktický akumulátorový ruční vysavač Kobold VC100 vděčí své výkonné, odolné a snadno dobíjitelné Li-Ion baterii za svůj spolehlivý, stálý, až dvacetiminutový výkon a během nabíjení čeká na svůj další úkol.

Mezi mnoho praktických výhod ručního vysavače Kobold VC100 patří i jeho zcela nový design od Vorwerku. Ruční vysavač i nabíjecí stanice jsou vyvedeny v ušlechtilé lesklé bílé barvě a vyrobeny jsou z prvotřídních materiálů při jejichž výrobě jsme mysleli i na životní prostředí.

Rozsah dodávky:
Ruční akumulátorový vysavač Kobold VC100
Filtr VC100
Dobíjecí základna VC100
Napájecí adaptér VC100
Atraktivní design
Díky modernímu vzhledu se hodí prakticky do jakékoli domácnosti, kde při čekání na svůj úkol může stát, ležet či viset.
Snadná manipulace
Díky své hmotnosti a jejímu optimálnímu rozložení s důrazem na rukojeť perfektně padne do ruky, a vysávání s ním se tak stává hračkou.
Optimalizované proudění vzduchu
Nastavte si sací výkon podle potřeby: výkonný motor ručního vysavače Kobold VC 100 má dvě úrovně sání, mezi kterými můžete jednoduše přepínat za chodu.
Snadné dobíjení
Úspora prostoru, flexibilní skladování a ve stejném okamžiku rovněž jeho nabíjení jej dělá vždy připraveným k rychlé akci.
  • 21. 7. 2022, 20:06

  • Zobrazení

    1 430

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Klávesnice Apple Magic, CZ bílá
Sada Mynte
ib laursen

Sada Mynte

Dámský župan Lavinia Livco

Kategorie