Zobrazit přihlášovací formulář

*KRÁSNÉ STYLOVÉ NENOŠENÉ TMAVĚ MODRÉ MELÍR TRIČKO*

Administrace

*KRÁSNÉ STYLOVÉ NENOŠENÉ TMAVĚ MODRÉ MELÍR TRIČKO*

179 Kč 399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Krásné kvalitní tričko tmavě modré melírované barvy (NAVY MELANGE - některá fota nasvícená pro lepší viditelnost detailů), zajímavý netopýří střih - v podpaží a v ramenou rozšířený a pak našité klasické rukávy, na levém rameni zapínání na knoflíčky s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*KRÁSNÉ STYLOVÉ NENOŠENÉ TMAVĚ MODRÉ MELÍR TRIČKO*

179 Kč
Koupit
Krásné kvalitní tričko tmavě modré melírované barvy (NAVY MELANGE - některá fota nasvícená pro lepší viditelnost detailů), zajímavý netopýří střih - v podpaží a v ramenou rozšířený a pak našité klasické rukávy, na levém rameni zapínání na knoflíčky s patinou, nalevo dole našitá koženková placička s nápisy, prodloužený zadní díl do obloučku, v horní části a středem efektně prošitý (vše viz fota), příjemný pružný materiál (58% polyester, 40% bavlna a 2% viskóza). NOVÉ, pro mě nevhodný dárek, včetně visaček (ty jsou na provázku a dané zvlášť, jelikož jsem měla tričko pověšené ve skříni, že na něj někdy přijde řada, ale opravdu neunosím, nesedí mi barvička), visačky samozřejmě přiložím, na jedné z nich je našitý náhradní knoflíček, PC 399 Kč, uvedená vel. XS odpovídá, lze i S. Super stylový kousek, moooc DOPORUČUJI! :o)
  • Značka

    TIMEOUT

  • Velikost

    XS

  • Rozměry

    netopýří šířka v podpaží 54cm / šířka v těle 41-42cm / délka 55,5cm / délka zadní díl 63cm / rukáv od krku 60cm (je 7/8!!! a směrem ke konci se zužuje)

  • 24. 1. 2024, 16:54

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

*PŘEKRÁSNÉ STYLOVÉ 3/4 MODRÉ TEPLÁKY S PTÁČKY*
*Krásná nepoužitá puntík deka / osuška s kapuckou*
*LUXUS modré kraťasy LYOCELL + 3x kotníkové ponožky*

Kategorie