Zobrazit přihlášovací formulář

Růžový koberec, nízký vlas, 80x80 cm

Administrace

Růžový koberec, nízký vlas, 80x80 cm

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... Každá místnost si jeden zaslouží ! Můžete si dát do každého pokoje jeden, nebo mít v jedné místnosti hned několik. S tímto kobercem snadno změníte vzhled své domácnosti. Udělá radost vašim podlahám i chodidlům. Dokonale se hodí k posteli. Každé ráno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Růžový koberec, nízký vlas, 80x80 cm

299 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... Každá místnost si jeden zaslouží ! Můžete si dát do každého pokoje jeden, nebo mít v jedné místnosti hned několik. S tímto kobercem snadno změníte vzhled své domácnosti. Udělá radost vašim podlahám i chodidlům. Dokonale se hodí k posteli. Každé ráno na vás čeká, aby Vaše nohy po ránu přivítal hřejivým dotykem. Řezané hrany vám umožní spojit několik koberců dohromady a vytvořit větší koberec – bez viditelných spojů. Odolný koberec z polypropylenu nepouští chlupy. Koberec vydrží opravdu dlouho, protože je odolný proti skvrnám a snadno se udržuje. Strojově tkaný koberec. Po rozbalení a roztažení koberce může trvat ještě 2 dny, než se vyrovná do správného tvaru. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
....................................................

Užitečné informace: Pro větší bezpečí použijte protiskluzovou podložku, dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 1 protiskluzovou podložku (67,5 x 200 cm, cena 99 Kč / kus, možno objednat s kobercem). V případě potřeby ji zkraťte nebo přeložte.
....................................................

Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.
....................................................

Materiál: 100% polypropylen
....................................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka: 80 cm. Šířka: 80 cm. Plocha: 0,64 m². Povrchová hustota: 2050 g/m². Hustota vlasu (g/m2): 900 g/m². Tloušťka: 14 mm. Tloušťka vlasu: 11 mm.

  • 25. 6. 2023, 22:56

  • Zobrazení

    518

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie