Zobrazit přihlášovací formulář

Sada na opravu čelního skla

Administrace

Sada na opravu čelního skla

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 39 Kč
Sada na opravu poškozeného čelního skla automobilů po aplikaci vyplní vzduchovou bublinu silným lepidlem, které spojí sklo a obnoví tak viditelnost a pevnost skla. Tato sada je vhodná pro opravu drobných prasklin čelního skla. Poškozené čelní sklo lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada na opravu čelního skla

249 Kč
  • Popis zboží
Sada na opravu poškozeného čelního skla automobilů po aplikaci vyplní vzduchovou bublinu silným lepidlem, které spojí sklo a obnoví tak viditelnost a pevnost skla.

Tato sada je vhodná pro opravu drobných prasklin čelního skla. Poškozené čelní sklo lze díky této sadě opravit s nízkými náklady a během několika desítek minut. Lepidlo na opravy čelního skla automobilů slouží k opravě většiny typů lepených čelních skel automobilů, která byla poškozena.

Patentované speciální lepidlo v sadě vyplní vzduchové dutiny vzniklé poškozením skla speciálním tekutým sklem. Obnoví tak 100% viditelnost. Po opravě lepidlo tuhne zhruba 20 minut. Toto lepidlo spojí uvolněné a poškozené sklo a zabrání tak dalšímu šíření praskliny.

Lahvička s lepidlem má objem 3ml a je vhodná pouze pro 2 – 3 praskliny drobné praskliny velikosti mince. Nepoužívejte na větší praskliny.

Upozornění:

Vyhněte se aplikaci na přímém slunečním světle!
Optimálně teplota čelního skla je 10 – 25°C.
Nedopusťte, aby lepidlo přišlo do kontaktu s lakem vozidla.
  • 3. 9. 2022, 9:06

  • Zobrazení

    222

  • Oblíbené

    0

Kategorie