Zobrazit přihlášovací formulář

Toy story Buzz Rakeťák Space Ranger Alpha 30 cm

Administrace

Toy story Buzz Rakeťák Space Ranger Alpha 30 cm

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Buzz Rakeťák jako živý – díky téhle akční figurce vašeho oblíbeného kosmonauta v jeho uniformě „Alpha“ budete prožívat dobrodružství z jiných planet společně s ním. Jak se vyrovná s obrovským hmyzem, útočícími rostlinami, Zyclops a především s imperátorem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Toy story Buzz Rakeťák Space Ranger Alpha 30 cm

699 Kč
  • Popis zboží
Buzz Rakeťák jako živý – díky téhle akční figurce vašeho oblíbeného kosmonauta v jeho uniformě „Alpha“ budete prožívat dobrodružství z jiných planet společně s ním. Jak se vyrovná s obrovským hmyzem, útočícími rostlinami, Zyclops a především s imperátorem téhle nevábné planety, Zurgem? To je i na vás, díky 12 pohyblivým kloubům je totiž Buzz připraven na akční scény, honičky i bitvy. Figurka měří 30 cm a je díky tomu vhodná i pro malé ručky nejmladších fanoušků tohoto (mezi)hvězdného hrdiny.

Seznamte se s Buzzem Rakeťákem v situaci, v níž jste ho ještě neviděli: hrdý příslušník Vesmírného ochranného sboru, kterého fanoušci dobře znají z úspěšného animáku Příběh hraček od studia Pixar, má o sobě celý vlastní film. V něm se spolu se svou velitelkou Alishou dostane do nepříjemné situace, uváznou totiž na nehostinné planetě s obřími brouky a agresivními liánami. Jak se s novými podmínkami a velkou výzvou náš oblíbený kosmonaut vyrovná? To zjistíte díky hračkám k novému animovanému filmu Rakeťák.
  • 29. 7. 2023, 18:45

  • Zobrazení

    577

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie