Zobrazit přihlášovací formulář

Jedináček - So Mie

Administrace

Jedináček - So Mie

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Thrillery Počet stran: 304, pevná vazba PC: 349,-Kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč THRILLER, JEHOŽ NÁMĚT PŘIPOMÍNÁ LEGENDÁRNÍ MLČENÍ JEHŇÁTEK | Když je jednoho brzkého rána Hajong, desetiletá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jedináček - So Mie

99 Kč
Koupit
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK!

Kategorie: Thrillery
Počet stran: 304, pevná vazba
PC: 349,-Kč
Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč

THRILLER, JEHOŽ NÁMĚT PŘIPOMÍNÁ LEGENDÁRNÍ MLČENÍ JEHŇÁTEK |

Když je jednoho brzkého rána Hajong, desetiletá dívenka s velkýma dojemnýma očima a špinavým plyšovým medvědem, zachráněna z hořícího domu, vzbuzuje ve všech okolo soucit. Na místo přispěchá dívčin vyděšený otec, Česong, který kvůli komplikovaným vztahům s bývalou ženou nemohl dceru dlouho vídat.

Minulost však skrývá mnohá tajemství, která mají zůstat skryta před Česongovou současnou ženou, forenzní psycholožkou Songjong. Ta je shodou okolností právě pověřena nevšedním úkolem – rozhovorem se sériovým vrahem, který kromě ní odmítá s kýmkoliv mluvit.

Songjong je rozhodnutá být Hajong tou nejlepší nevlastní mámou, jenomže během společného soužití vyplývají na povrch znepokojivé skutečnosti, které se začínají nečekaně proplétat s psychologickým profilem psychopatického zabijáka.
  • 18. 12. 2023, 8:36

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie