Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská sportovní mikina / bunda Adidas Climalite

Administrace

Dámská sportovní mikina / bunda Adidas Climalite

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Nezávazná rezervace do 17.11. - pí.Radka.. S kapucí a kapsami na zip, příjemný 100% polyester s technologií Climalite, uvedená velikost D 42, UK 16, v reálu spíše 40, délka 63cm, průramky 51cm, rukávy od krku 73cm, na jednom rukávu světlé flíčky, jinak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská sportovní mikina / bunda Adidas Climalite

249 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nezávazná rezervace do 17.11. - pí.Radka.. S kapucí a kapsami na zip, příjemný 100% polyester s technologií Climalite, uvedená velikost D 42, UK 16, v reálu spíše 40, délka 63cm, průramky 51cm, rukávy od krku 73cm, na jednom rukávu světlé flíčky, jinak perfektní stav, barva oranžová..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vlhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 24. 4. 2024, 12:41

  • Zobrazení

    693

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Neonová sportovní podprsenka JANINA ERGEENOMIXX
Krásná dámská sukně BOOHOO s leopardím vzorem
Bílé dámské pouzdrové šaty LIPSY LONDON
Luxusní společenské černé sváteční flitrované šaty
Luxusní společenské černé sváteční flitrované šaty

Kategorie