Zobrazit přihlášovací formulář

Přírodní levandulové mýdlo

Administrace

Přírodní levandulové mýdlo

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Přírodní výživné levandulové mýdlo, které zvláční, hydratuje a vyhladí vaši pokožku. ambucké máslo s obsahem vitamínů A, E, F má skvělé hydratační a zvláčňující účinky. Vaše pokožna bude sametově hebká, měkká a pružná. Mýdlo obsahuje mandlový olej, který…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přírodní levandulové mýdlo

129 Kč
  • Popis zboží
Přírodní výživné levandulové mýdlo, které zvláční, hydratuje a vyhladí vaši pokožku. ambucké máslo s obsahem vitamínů A, E, F má skvělé hydratační a zvláčňující účinky. Vaše pokožna bude sametově hebká, měkká a pružná. Mýdlo obsahuje mandlový olej, který pomáhá ke zklidnění a hydrataci pleti. Olivový olej obsahuje přírodní antioxidanty a vitamíny A, D, E a K. Právě tyto vitamíny mají výrazný vliv na vzhled a kvalitu pleti. Extrakt z grepových jader působí jako antioxidant se širokospektrálním antibakteriálním a antimykotickým účinkem. Grapefruit je bohatý na přírodní složky, které vyživují a chrání pokožku. Obsahuje antioxidanty, betakaroten, bioflavonoidy a vitamíny A, C a E.

Éterický levandulový olej je jedním z nejoblíbenějších éterických olejů vůbec. Vyznačuje se antiseptickými, protizánětlivými a zklidňujícími účinky na pokožku. Levandule je díky vysokému obsahu antioxidantů účinná v boji proti vráskám. Doporučuje se pro pokožku se sklonem k akné, protože pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu a působí antibakteriálně. Levandulová vůně je oblíbená pro své zklidňující účinky, pomáhá navodit duševní pohodu a zajistit klidný spánek. 
Složení:
Sodium Olivate (olivový olej), Aqua (voda), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Lavandula Angustifolia Oil, Indigofera suffruticosa (indigo), Citrus Grandis Seed Extract (výtažek z grepfruitových jader).
  • 24. 11. 2022, 21:44

  • Zobrazení

    83

  • Oblíbené

    0

Kategorie