Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní podprsenka/bra ANITA ACTIVE DYNAMIX STAR

Administrace

Sportovní podprsenka/bra ANITA ACTIVE DYNAMIX STAR

599 Kč 1 699 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, nastavitelná délka ramínek, vzadu zapínání na 3 polohy, uvedená velikost 75E (GB 34), šířka spodní části v klidu 31cm, po natažení až 37cm, výška cca 30cm, foceno na figuríně s menšími prsy.. Vysoce funkční sportovní podprsenka Anita…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní podprsenka/bra ANITA ACTIVE DYNAMIX STAR

599 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, nastavitelná délka ramínek, vzadu zapínání na 3 polohy, uvedená velikost 75E (GB 34), šířka spodní části v klidu 31cm, po natažení až 37cm, výška cca 30cm, foceno na figuríně s menšími prsy..
Vysoce funkční sportovní podprsenka Anita DynamiX Star Vás na první pohled upoutá svým sportovně dynamickým vzhledem a použitím dvou kontrastních barev. Ideální jako běžecká podprsenka pro ženy, které potřebují větší podporu a kontrolu.

Košíčky
DynamiX Star má velmi pevné košíčky, které jsou bezešvé a díky froté materiálu na rubové straně i velmi příjemné na těle. Ve středové části jsou rozděleny síťovou vsadkou, která zaručuje aktivní odvětrávání pokožky. Tvar košíčků zajišťuje vysokou přilnavost k tělu a poprsí nemá možnost se hýbat. Příjemný pocit vyvolávají vypolstrovaná měkká ramínka.

Ramínka – X-Back konstrukce a systém oblékání "Easy On & Off"
Tento model je ojedinělý svou X-Back konstrukcí. To znamená, že má sportovní podprsenka ramínka na zádech ve tvaru X, což vede k mimořádně silnému držení poprsí. Další praktickou výhodou tohoto tvaru je fakt, že většina tílek na sport má právě ramínka na zádech také zkřížená a podprsenka tak pod ním není vidět. Prodyšnost zajišťuje síťový materiál zadního dílu. Velkou výhodou je systém oblékaní "Easy On & Off" s odepínacími ramínky.

Ocenění
Pokud stále nejste přesvědčeni, proč vyzkoušet právě Anitu DynamiX Star, může napomoci fakt, že v tomto roce získala ocenění ISPO Award mezinárodního sportovního veletrhu v Mnichově. Tuto cenu získávají inovativní sportovní výrobky, které porota ohodnotí jako nejlepší v dané kategorii. Sportovní podprsenka DynamiX star také získala v roce 2014 mezinárodně uznávané ocenění Red Dot Design Award.
  • Značka

    ANITA

  • Velikost

    34

  • 20. 4. 2024, 0:57

  • Zobrazení

    606

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dámské plavky NEW LOOK + podprsenka push-up C&A

Kategorie