Zobrazit přihlášovací formulář

Oboustranná zimní dámská bunda ADIDAS PRIMALOFT

Administrace

Oboustranná zimní dámská bunda ADIDAS PRIMALOFT

999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
100% stav, oboustranná, z jedné strany tmavě zelená, z druhé malinově neonová růžová, funkční, lehká, teplá, technologie PrimaLoft®, délka předního dílu 69cm, zadního 71cm, průramky 52cm, pas 49cm, okraj 53cm, rukáv od krku 77cm, perfektní.. OPTIMÁLNÍ…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oboustranná zimní dámská bunda ADIDAS PRIMALOFT

999 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
100% stav, oboustranná, z jedné strany tmavě zelená, z druhé malinově neonová růžová, funkční, lehká, teplá, technologie PrimaLoft®, délka předního dílu 69cm, zadního 71cm, průramky 52cm, pas 49cm, okraj 53cm, rukáv od krku 77cm, perfektní..

OPTIMÁLNÍ VÝKON PŘI SUCHÝCH A VLHKÝCH PODMÍNKÁCH
NENÁROČNOST NA ÚDRŽBU
PrimaLoft® je lehká, vodoodpudivá a měkká izolace z umělých vláken, která tělo udržuje i v těch nejnepříznivějších povětrnostních podmínkách v suchu a teple. Materiál je prakticky tak teplý jako přírodní peří v suchém stavu, v kombinaci s mokrem však překonává přírodní produkt. Voda ve formě páry může skrz izolaci PrimaLoft® unikat směrem ven – nemůže v jejich malinkých vzduchových polštářcích kondenzovat, tak zůstávají suché a nadále optimálně zahřívají.
PRIMALOFT®
- syntetický materiál s vynikajícími izolačními vlastnostmi
- dokáže udržet teplo, i pokud je vlhký je velmi dobře stlačitelný
Jedná se o lehký a prodyšný syntetický materiál, který má vynikající izolační vlastnosti. Používá se v zimní outdoorové obuvi, stejně tak i vbundách, které jsou určeny do chladného prostředí. Díky své specifické struktuře a složení vláken má PRIMALOFT® tu výhodu, že dokáže udržet teplo, i když jsou obuv nebo oděv mokré. PRIMALOFT® je jedním z nejteplejších izolačních materiálů a je také velmi dobře stlačitelný, proto oblečení z tohoto materiálu složíte do poměrně malých rozměrů.
  • 19. 4. 2024, 14:27

  • Zobrazení

    606

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dámské bavlněné triko/tričko ADIDAS
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie