Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské zimní funkční lyžařské/snowboardové kalhoty

Administrace

Dámské zimní funkční lyžařské/snowboardové kalhoty

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Perfektní stav, vhodné na lyže i SNB, 2 boční kapsy na zip, uvedená velikost 42, boční délka cca 103 cm, od rozkroku cca 74cm, boky 57cm, stehno 32cm, pas v klidu 43cm, po natažení až 46cm, možnost regulace na suché zipy, nohavice dole zipy + uvnitř…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské zimní funkční lyžařské/snowboardové kalhoty

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, vhodné na lyže i SNB, 2 boční kapsy na zip, uvedená velikost 42, boční délka cca 103 cm, od rozkroku cca 74cm, boky 57cm, stehno 32cm, pas v klidu 43cm, po natažení až 46cm, možnost regulace na suché zipy, nohavice dole zipy + uvnitř ochrana proti sněhu, barva tmavě růžová..

3M™ THINSULATE™
je izolace , která Vás pomáhá udržovat v teple, když je venku zima. Thinsulate insulation pracuje na principu zachycování molekul vzduchu mezi vámi a venkovním prostředím. Čím více vzduchu zachytí, tím lépe izoluje.
Protože mikrovlákna v Thinsulate insulation jsou mnohem jemnější než jiná vlákna, zachytí více vzduchu na menším prostoru a tím je přirozeně zajištěna lepší izolace. Izolace THINSULATE™ je téměř dvakrát tak teplejší než pěna, plsť nebo běžné vlákno a je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu.
  • Značka

    DOVOZ

  • Velikost

    42

  • 19. 4. 2024, 14:27

  • Zobrazení

    424

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie