Zobrazit přihlášovací formulář

Taštička a obaly na nosiče

Administrace

Taštička a obaly na nosiče

75 Kč
Doposud žádný zájemce
Nenošené, odolné pouzdro-taštička je pěkně polstrované a olemované paspulkou.Byla na 12 ks CD ale vnitřek jsem vyndala a je z ní jen taštička.Polohovací textilní popruh s plastovými karabinkami a ucho do ruky..Zvenku větší kapsa na zip a v ní ještě jedna…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Taštička a obaly na nosiče

75 Kč
Koupit
Nenošené, odolné pouzdro-taštička je pěkně polstrované a olemované paspulkou.Byla na 12 ks CD ale vnitřek jsem vyndala a je z ní jen taštička.Polohovací textilní popruh s plastovými karabinkami a ucho do ruky..Zvenku větší kapsa na zip a v ní ještě jedna kapsička.Uvnitř dvě kapsy a volný prostor..Focena naplněná.Na kapse reklama.
š-17cm v-18cm-75kč
Další plastové obaly, některé na dva disky, krabičky na disky CD a DVD také nabízím..Používané.
Od 3-4kč
Silikonový kryt na mobil, asi na Huawei, míry vnější 15, 3cm/7, 7cm, míry vnitřního prostoru-14,8cm/7,2cm.Použitý, zažloutlá barva, jinak v pořádku.Je za 35kč, nebo i zdarma k obj. nad 200kč.
Černobílý obal na malý mobil, nebo třeba cigarety a zapalovač a drobné doklady.Na prvním fotu naplněný.Mater.taškovina, klopa na sucháček, uvnitř dvě kapsy a další prostor na zip.Vzadu má návlek na pásek.Míry nenaplněného-14,5cm/8,5cm/2cm.Používaný, nahoře na kraji maličká odření a sucháček už nedrží, jinak v pořádku.Je odolný.Nosila jsem v něm malý foťák i malý mobil v pohodě.Je zdarma k obj. nad 220kč.
Druhý silikonový kryt na mobil, asi na Iphone, míry vnější 15, 3cm/7, 7cm, míry vnitřního prostoru-14,8cm/7,2cm.Použitý, zažloutlá barva, jinak v pořádku, zdarma k obj. nad 180kč.

V bazárku i CD a DVD.

#obalnamobil#černobílýobalnamobilxtaštičkanamobil#taštičkanacigarety##krytnamobil
pošt.dle čp.

#obalynacd#obylynadvd#taštičkanacd#pouzdronacd#pouzdronadvdpošt.65kč
#malátaškapřesrameno#malátaškadoruky#reklamnítaštička#taštičkanazip#pouzdronazip#taštičkaskapsami#crossbody#taštičkasdlouhýmuchem#taštickaviceroy#modrošedátaštička#
  • 20. 4. 2024, 0:23

  • Zobrazení

    401

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kotníkové boty vel.38, 5-39
Botasky na platformě + kabelka
Lodičky + druhé zdarma
Nová kabelka
Nové
Cesilly

Nová kabelka

Velká kabelka-taška
Boty s kožíškem -nenošené
Kožené polobotky
Taška a desky na spisy
Kozačky vel. 38-39 i zdarma
Kotníkové kozačky s kožíškem
Kabelky

Kategorie