Zobrazit přihlášovací formulář

Sada šampon proti lupům a krém na ruce

Administrace

Sada šampon proti lupům a krém na ruce

389 Kč
Doposud žádný zájemce
Účinný aktivní šampon k péči o vlasy a pokožku hlavy. Obsahuje olivový a jojobový olej, heřmánek, aloe vera, výtažky různých bylin, Pro-vitamin B5 a minerály Mrtvého moře. Odstraní lupy, zamezí svědění. Vhodný na kůži strádající dietami, stresy,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada šampon proti lupům a krém na ruce

389 Kč
Koupit
Účinný aktivní šampon k péči o vlasy a pokožku hlavy. Obsahuje olivový a jojobový olej, heřmánek, aloe vera, výtažky různých bylin, Pro-vitamin B5 a minerály Mrtvého moře. Odstraní lupy, zamezí svědění. Vhodný na kůži strádající dietami, stresy, hormonálními změnami, počasím. Dává vlasům vláhu, lesk, elasticitu.

Aplikace: Nanést na vlasy, vmasírovat do pokožky a smýt. Opět nanést, nechat působit 5 min a smýt. První měsíc proceduru opakovat 2x týdně, pak preventivně 1x týdně.
+ krém na ruce

Krém s bohatou konzistencí pro intenzivní péči a ochranu pokožky rukou. Je obohacený bahnem a minerály Mrtvého moře. Chrání před suchostí a popraskáním kůže, před poškozením zapříčiněném nepřízivým prostředím a před poškozením čisticími prostředky. Obsahuje Avokádový olej a olej z čajovníku, které ruce a nehty vyživují, a dále vitamíny E, A a B5, které přispívají k posílení nehtů. Krystalky minerálů Mrtvého moře pomáhají při odstraňování odumřelých kožních buněk a zlepšují přirozenou buněčnou obnovu. Obsahuje ochranný sluneční faktor.
  • 18. 5. 2024, 18:13

  • Zobrazení

    215

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Novinka Sada Senses
PRODUKTY od spol. MIHI
Tělové sérum, krém na ruce
Sada s vůní pomeranče a skořice
Sada pro muže
Nové
Mihi

Sada pro muže

Set pro ženy - 40% slevy
Sada péče o nohy
Sada péče o nohy s levandulí
SADA FAR AWAY REBEL
DÁRKOVÁ SADA TTA TODAY FOR HER

Kategorie