Zobrazit přihlášovací formulář

Krepové povečení na manželskou postel VLAŠTOVKY

Administrace

Krepové povečení na manželskou postel VLAŠTOVKY

1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím jednou prané, krepové povlečení - bílé s modrými vlaštovkami. Možno rozdělit pro d+ěti nebo jako celek na manželskou postel. Opravdu vypadá skvěle povlečené, ale rodina mi v krepovém povlečení nechce spát. Absolutní top stav. K němu ještě dva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krepové povečení na manželskou postel VLAŠTOVKY

1 500 Kč
Koupit
Nabízím jednou prané, krepové povlečení - bílé s modrými vlaštovkami. Možno rozdělit pro d+ěti nebo jako celek na manželskou postel. Opravdu vypadá skvěle povlečené, ale rodina mi v krepovém povlečení nechce spát. Absolutní top stav. K němu ještě dva malé polštářky 40 x 40 cm. Cena dohromady byla 2x 1390 Kč + 2x 175 Kč, th. 3130 Kč, nyní 1500Kč za vše.

100 % bavlně, lze prát na 60 st., nevyžaduje žehlení.

popis výrobce :

Elegantní bílé povlečení se stromy Vás nadchne svým čistým jednoduchým designem a připomene poklidnou krásu zasněžené zimní krajiny.

Ložní povlečení KREP ze 100% bavlny je již tradičně oblíbené pro svoji nenáročnou údržbu. Potištěná nebo jednobarevná tkanina ze 100% bavlny s krepovým efektem rychleji schne a nevyžaduje žádné žehlení, proto je krep vhodný zejména do dětských pokojů, na chaty, chalupy a všude tam, kde upřednostňujeme odolné a nemačkavé povlečení. Krepové povlečení SCANquilt se vyznačuje jemnějším omakem, pro celou řadu zákazníků je natolik příjemné a praktické, že pod ním spí téměř po celý rok.

v albu nabízím též jednou prané krepové vánoční povlečení - obojí koupené najednou ( chtěla jsem zkusit krep, kvůli nežehlení, ale rodina mi v krepu spát nechce a chtějí jen balvnu) , na top stav ručím.
  • Značka

    Scanquilt

  • Rozměry

    140 x 200/70 x 90 cm, 40x 40 cm malé polštářky

  • 18. 4. 2024, 16:34

  • Zobrazení

    406

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

čajový servis M&S French press , nerez ocel a sklo
dva povlaky na polštář 40x40 cm satén color
pevné párové závěsy 135x 229 cm
termohrnek Tescoma 0, 4 litru
zánovní termoska jídlonosič Tescoma
zánovní smoothie maker Sencor

Kategorie