Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní zimní lyžařská softshellová bunda PROTEST

Administrace

Luxusní zimní lyžařská softshellová bunda PROTEST

799 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nová, nenošená, 100% stav, luxusní dámská SNB bunda vhodná na běžné nošení, lyže i jako snowboardová, funkční, membránová, prodyšná, nepromokavá, vodní sloupec 8.000 mm, prodyšnost 8.000 g/m2, pod paží ventilační otvory na zip, rukávy uvnitř úplety s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní zimní lyžařská softshellová bunda PROTEST

799 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nová, nenošená, 100% stav, luxusní dámská SNB bunda vhodná na běžné nošení, lyže i jako snowboardová, funkční, membránová, prodyšná, nepromokavá, vodní sloupec 8.000 mm, prodyšnost 8.000 g/m2, pod paží ventilační otvory na zip, rukávy uvnitř úplety s otvorem pro palec, uvedená velikost L (D 40), délka 70cm, průramky 51cm, rukávy od krku 80cm, perfektní..
V případě zájmu mám v albu i lyžařské kalhoty, nakoukněte, při koupi více věcí je poštovné poloviční nebo zdarma :-) ..

Značka PROTEST vznikla protože se několika snowboardistům nelíbila nabídka a design oblečení, které se běžně prodávalo. Založili si tedy vlastní značku, ve které chtěli skombinovat praktické a pohodové oblečení. Nyní tato firma nabízí kvalitní pánské, dámské a dětské kolekce oblečení pro sport a zábavu. U této značky nakoupíte vše od zimních čepic a rukavic na snowboard přes kalhoty a bundy na snowboard.
  • 24. 4. 2024, 12:41

  • Zobrazení

    1 047

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněná šedá dámská mikina NIKE
Nádherné modré šaty IZABEL LONDON s průstřihy
Krásné jednodílné bílé dámské plavky Atmosphere

Kategorie