Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská funkční outdoorová / lyžařská bunda CRIVIT

Administrace

Dámská funkční outdoorová / lyžařská bunda CRIVIT

549 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Nová, nenošená, outdoorová funkční, membránová, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, technologie 3M™ THINSULATE™ , boční kapsy na zip, pod paží ventilační otvory, vhodná na běžné nošení i jako zimní snowboardová, na lyže apod. , uvnitř sněžný pás, na konci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská funkční outdoorová / lyžařská bunda CRIVIT

549 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nová, nenošená, outdoorová funkční, membránová, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, technologie 3M™ THINSULATE™ , boční kapsy na zip, pod paží ventilační otvory, vhodná na běžné nošení i jako zimní snowboardová, na lyže apod. , uvnitř sněžný pás, na konci rukávů vnitřní úplety s otvorem pro palec, uvedená velikost EUR 40, délka předního dílu 66cm, zadního dílu 70cm, průramky 52cm, pas 51cm, šířka dole 54cm, rukávy od krku 74,5 cm (ke konci úpletu 81,5 cm) , barva červená .. V případě zájmu mám v albu i lyžařské kalhoty, nakoukněte, při koupi více věcí je poštovné poloviční nebo zdarma :-) ..

3M™ THINSULATE™
je izolace , která Vás pomáhá udržovat v teple, když je venku zima. Thinsulate insulation pracuje na principu zachycování molekul vzduchu mezi vámi a venkovním prostředím. Čím více vzduchu zachytí, tím lépe izoluje.
Protože mikrovlákna v Thinsulate insulation jsou mnohem jemnější než jiná vlákna, zachytí více vzduchu na menším prostoru a tím je přirozeně zajištěna lepší izolace. Izolace THINSULATE™ je téměř dvakrát tak teplejší než pěna, plsť nebo běžné vlákno a je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu.
  • 19. 4. 2024, 14:28

  • Zobrazení

    719

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněná šedá dámská mikina NIKE
Nádherné modré šaty IZABEL LONDON s průstřihy
Krásné jednodílné bílé dámské plavky Atmosphere

Kategorie