Zobrazit přihlášovací formulář

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - oční krém

Administrace

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - oční krém

995 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 60 Kč
Luxusní kosmetika levně v eshopu kosmetika-usa.cz - zde najdete kompletní sortiment, stačí kliknout na oranžovou ikonku Eshop - nahoře Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - oční krém Supercharged Complex 25ml (5x 5ml) NEJLEPŠÍ OČNÍ KRÉM PRO TMAVÉ…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - oční krém

995 Kč
  • Popis zboží
Luxusní kosmetika levně v eshopu kosmetika-usa.cz - zde najdete kompletní sortiment, stačí kliknout na oranžovou ikonku Eshop - nahoře

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - oční krém Supercharged Complex 25ml (5x 5ml)

NEJLEPŠÍ OČNÍ KRÉM PRO TMAVÉ KRUHY, LINKY A MNOHEM VÍCE.

Dodejte očnímu okolí zářivější a odpočatý vzhled s inovovaným očním gelovým krémem Eye Supercharged Gel Creme. Projasnění tmavých kruhů za pouhé dva týdny, linky, vrásky a další známky stárnutí jsou viditelně minimalizovány. Chrání pleť před poškozením způsobenými volnými radikály, jako je například modré světlo.

Svěží, lehká, gelová textura, která se rychle vstřebává, působí ve dne i v noci, kdy obnovuje a zlepšuje stav pleti s prokazatelně viditelnými účinky:

Rozjasňuje tmavé kruhy: působí proti všem tmavým kruhům v okolí očí (pod očima, na horním víčku, ve vnitřním i vnějším koutku oka a všude okolo). Cíleně působí na kombinaci žlutých/modrých a hnědých tmavých míst.

Minimalizuje oční linky a známky stárnutí: Linky pod očima jsou méně viditelné již po týdnu používání.

Hydratované, zářivé, odpočaté oční okolí: Vyplňuje linky a hydratuje pomocí kyseliny hyaluronové. Jedna aplikace dodá očnímu okolí 100 hodin hydratace a okamžitě projasní a dodá odpočatý vzhled.

Technologie nové generace

Dvojitá ochrana před působením volných radikálů:

1. Exkluzivní technologie FR-Defense™ BRÁNÍ poškození pleti způsobenému vnějšími vlivy.

2. NEUTRALIZUJE poškození způsobené působením volných radikálů díky 8hodinové antioxidační ochraně s vitamínem E, který chrání pleť před poškozením po celý den.

Technologie Chronolux™ Power Signal s jedinečným peptidem povzbuzuje pleť k nastartování omlazujících procesů v pleti, s viditelnými výsledky.
  • 21. 1. 2023, 6:06

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie