Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařské nepromokavé kalhoty, vodní sloupec 5000

Administrace

Lyžařské nepromokavé kalhoty, vodní sloupec 5000

999 Kč 2 299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Luxusní outdoorové, lyžařské kalhoty s membránou SIBERIUM, Vodní sloupec 5000 mm , oteplovačky s výbornými parametry, které Vaše dítě ochrání před špatným počasím. Pro kluka i pro holčičku. Vynikající lyžařské kalhoty Kilpi Mimas jsou vyrobeny z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařské nepromokavé kalhoty, vodní sloupec 5000

999 Kč
Koupit
Luxusní outdoorové, lyžařské kalhoty s membránou SIBERIUM, Vodní sloupec 5000 mm , oteplovačky s výbornými parametry, které Vaše dítě ochrání před špatným počasím. Pro kluka i pro holčičku.
Vynikající lyžařské kalhoty Kilpi Mimas jsou vyrobeny z materiálu SIBERIUM 5000 CT, mezi jehož přednosti patří nízká váha, pevnost a prodyšnost. Lyžaře a nadšence do skákání ve sněhu účinně chrání proti promoknutí vodním sloupcem 5 000 mm, ale také proti větru svou odolností 5 000 g/m2/24h. Lyžařské kalhoty mají oddělávací šle. Na lyžařských botech výborně sedí díky sněhovým manžetám v nohavicích a snadno se na boty nasazují zásluhou rozepínacího zipu na bocích nohavic. Disponují dvěma kapsami na zip a ochranou nohavic proti okopu na vnitřní straně kalhot. Lyžařské kalhoty mají podlepené švy a pas se stahováním na suchý zip. Elastické šle jsou nastavitelné a oddělávací. Kilpi Mimas-JB jsou vyrobeny ze stretchového, voděodolného a prodyšného materiálu, který disponuje podlepenými švy.
Spodní části nohavic jsou zesíleny tkaninou proti okopu a vnitřní protisněhová manžeta zabráni pronikání sněhu do bot. Anatomicky tvarovaná kolena.
Materiály SIBERIUM 5000 CT se vyznačují voděodolností 5 000 mm/m2/24h a prodyšností 5000g/m2/24h přičemž materiál je lehoučký ale stále dostatečně pevný a odolný. Konstrukce ze dvou vrstev s vrchní impregnační vrstvou nabídne komfort a ochranu na sjezdovce nebo ve volném čase.
Nechybí dvě zipové kapsy a reflexní loga pro lepší viditelnost dítěte za tmy a šera.Poskytují vše potřebné pro pohodlí a komfort při lyžování a všech jiných zimních radovánkách.
Nádherně barevné, na svahu nepřehlédnutelné. Neonové. Naprosto úžasné!
Vel. 152
  • Značka

    Kilpi

  • Velikost

    152

  • 17. 2. 2024, 22:02

  • Zobrazení

    265

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní Chlapecká mikina Hannah Hobart JR
Luxusní funkční nepromokavá softshellová bunda
Luxusní plavky s flitry
Nové
152
CALZEDONIA

Luxusní plavky s flitry

Luxusní dívčí outdoorová bunda
Luxusní nepromokavá outdoorová bunda Technico
Luxusní technická fleecová funkční mikina
Kalhoty jogger, tepláky
Luxusní technické svetro mikiny AlpinePro a Loap
Bikiny se sametovými kalhotkami na šňůrky

Kategorie