Zobrazit přihlášovací formulář

Kegel8 + desinfekční sprej zdarma

Administrace

Kegel8 + desinfekční sprej zdarma

800 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Nový, nepoužitý, nevyzkoušený. Při odběru více ks možná sleva. Kegel8 je mezi ženami nejoblíbenější pomůcka, která pomáhá držet pod kontrolou potíže se stresovou inkontinencí, a také zvyšují prožitek při styku. Umožňuje jak cvičení vleže, tak i cvičení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kegel8 + desinfekční sprej zdarma

800 Kč
Koupit
Nový, nepoužitý, nevyzkoušený. Při odběru více ks možná sleva.
Kegel8 je mezi ženami nejoblíbenější pomůcka, která pomáhá držet pod kontrolou potíže se stresovou inkontinencí, a také zvyšují prožitek při styku. Umožňuje jak cvičení vleže, tak i cvičení ve stoje, při chůzi po bytě apod. Pomůcka má anatomický tvar a je z příjemného materiálu. Pomůcka obsahuje cvičební plán pro nejlepší výsledky.
Kegel8© systém tonizující svaly pomáhá držet pod kontrolou potíže se stresovou inkontinencí a tonizuje svaly. Zdravé a funkční svaly pánevního dna kontrolují vyprazdňování močového měchýře a také zvyšují prožitek při styku.
Kegel8© systém Obsahuje tři tonizéry různé velikosti a hmotnosti. Rozdílné tonizéry umožňují začít cvičení s tím nejvhodnějším, obvykle nejlehčím, a pokračovat k menšímu, těžšímu tonizéru. Cílem je cvičit pravidelně, denně a pokoušet se prodlužovat dobu, po kterou jste schopna (vstoje) udržet v sobě pohodlně tonizér, popř. se s ním pohybovat, procházet nebo i provádět běžné domácí práce.
BC 1490 + sprej 189,- Nyní cena 800,- doprava
  • 3. 2. 2024, 14:42

  • Zobrazení

    149

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Držák na mýdlo, 2ks
Kartáček na prst
Formičky na sushi
Silkymax, depilační krém
Obal na karty/ vizitky
kšiltovka Pull&Bear, vel. 58
Encyklopedie předškoláka
Ozdobný opasek
Silikonové hodinky

Kategorie