Zobrazit přihlášovací formulář

Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá

Administrace

Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá

1 300 Kč 2 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Se sportovními sluchátky Sony WF-SP700N ve žlutém provedení si vychutnáte každý trénink na maximum. Prostřednictvím technologie Extra Bass budete mít k dispozici vždy dunivé basy a výrazné rytmy. Technologie dodá zvuku sílu a zvýrazní nízké frekvence,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sluchátka Sony WF-SP700N - žlutá

1 300 Kč
Koupit
Se sportovními sluchátky Sony WF-SP700N ve žlutém provedení si vychutnáte každý trénink na maximum. Prostřednictvím technologie Extra Bass budete mít k dispozici vždy dunivé basy a výrazné rytmy. Technologie dodá zvuku sílu a zvýrazní nízké frekvence, které vás udrží v tempu. Bezdrátový chod vám zajistí technologie Bluetooth a NFC. S režimem okolního zvuku si vychutnáte hudbu a zároveň uslyšíte zvuky okolí. Integrovaná baterie se postará o 9 hodinovou výdrž. Technologie IPX4 zajistí odolnost vůči stříkající vodě a potu.Silný zvuk a výrazné frekvenceSe sportovními sluchátky značky Sony si vychutnáte každý trénink na maximum. Technologie potlačení hluku eliminuje rozptylování a vy zůstanete soustředění. Prostřednictvím technologie Extra Bass budete mít k dispozici vždy dunivé basy a výrazné rytmy. Technologie dodá zvuku sílu a zvýrazní nízké frekvence, které vás udrží v tempu.

Pohodlné nošení a odolnostPohodlná a pevně držící sluchátka budou perfektním společníkem při každém cvičení, ale i běžném nošení. Sluchátka se přizpůsobí vašim uším a na místě zůstanou díky silikonovému upevňovacímu nosníku. Technologie IPX4 zajistí odolnost vůči stříkající vodě a potu.Skvělá konektivitaBezdrátový chod vám zajistí technologie Bluetooth a NFC. Svá sluchátka jednoduše spárujete s vaším smartphonem a můžete si užívat váš playlist. S režimem okolního zvuku si vychutnáte hudbu a zároveň uslyšíte zvuky okolí. Integrovaná baterie se postará o 9 hodinovou výdrž.

Klíčové parametry produktu

Frekvenční rozsah (Hz) 20-20 000 Hz

NFC


Ano

Rozhraní Bluetooth

Styl nošení do uší
  • 27. 9. 2023, 13:41

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sluchátka Sony WF-SP800N
Sluchátka Sony WF-XB700
Sluchátka Sony MDR-ZX110AP růžové
Dětské nafukovací rukávky do vody
Barevná vodní skluzavka - dráha

Kategorie