Zobrazit přihlášovací formulář

Exit úniková hra: Pán prstenů

Administrace

Exit úniková hra: Pán prstenů

399 Kč 439 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Šušká se, že Frodo a Společenstvo prstenu měli víc pomocníků, než se píše v Tolkienových knihách. Prý jste to byli dokonce vy! I vy můžete stát za zničením Jednoho prstenu a za zachránou celé Středozemě. Podaří se vám to dřív, než bude pozdě? Sestavte…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 8. 2012
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Exit úniková hra: Pán prstenů

399 Kč
Koupit
Šušká se, že Frodo a Společenstvo prstenu měli víc pomocníků, než se píše v Tolkienových knihách. Prý jste to byli dokonce vy!

I vy můžete stát za zničením Jednoho prstenu a za zachránou celé Středozemě. Podaří se vám to dřív, než bude pozdě? Sestavte tým, který se nebojí výzev a umí luštit ty nejzáhadnější šifry. K ruce vám sice bude dešifrovací kotouč a karty s nápovědami, ale to hlavní bude na vás.

Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká výjimečný herní zážitek. Úniková hra Pán prstenů je svou úrovní vhodná pro začátečníky. V kolekci her EXIT ale najdete také náročnosti pro pokročilé hráče či skutečné experty.

Balení obsahuje: Karty s nápovědou, odpovědí, rébusy a zvláštní karty, 1 kniha, 1 dešifrovací kotouč, zvláštní předměty a žetony, pravidla.
  • 8. 11. 2023, 18:26

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Úniková hra: Potopený poklad
úniková hra Zapovězený hrad
Párty hra Adventure games: Žalář
ÚNIKOVÁ HRA: OPUŠTĚNÁ CHATA
HRA OSMISMĚRKY JUNIOR ENGLISH
RODINNÁ HRA LOUKA JAK VYŠITÁ
Človeče, nezlob se!
DOSTIHY A SÁZKY NOVÉ RODINNÁ HRA
Dětský kvíz s glóbusem.
KRÁLOVSTVÍ HER (365 HER
DOSTIHY A SÁZKY JUNIOR

Kategorie