Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská elektronická hra GOOD PLAY

Administrace

Dětská elektronická hra GOOD PLAY

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Již jen elektronická dětská hra Good Play !!!! Vložíte kartičku s úkolem a hádáte správnou odpověď, pokud uhodnete a zmáčknete správné tlačítko, zazní odpověď ANO (anglicky) a rozsvítí se červený nápis YES, pokud neuhodnete, zazní záporný signál. Kartiček…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská elektronická hra GOOD PLAY

149 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Již jen elektronická dětská hra Good Play !!!! Vložíte kartičku s úkolem a hádáte správnou odpověď, pokud uhodnete a zmáčknete správné tlačítko, zazní odpověď ANO (anglicky) a rozsvítí se červený nápis YES, pokud neuhodnete, zazní záporný signál. Kartiček je celkem 40 a jsou oboustranné, takže úkolů je celkem 80 a jsou od velmi jednoduchých pro předškolní děti až po těžší a složitější pro školáky.. Provoz na 2 tužkové baterie (nejsou součástí), hrané, plně funkční, rozměry hry cca 23,5 x 20,5cm.. Zdarma přibalím vysílačky Little Tikes, byly funkční, ale jedna nám spadla a již nefunguje, takže jen tak na hraní, bez baterek.. Klavír SIMBA již prodaný..
  • 22. 4. 2024, 15:17

  • Zobrazení

    509

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Romantické puzzle Clementoni 500 dílků
Panenka Barbie - ceny jednotlivě

Kategorie