Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám hru Horizon Zero DAWN na PS4 PC 599,-kč

Administrace

Prodám hru Horizon Zero DAWN na PS4 PC 599,-kč

180 Kč 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Prodám zánovní hru pro teenagery 1x přehrána na PlayStation 4 Horizon Zero DAWN PC byla 599,-kč nyní prodej velká sleva za 180,-kč+pošta nebo zásilkovna. Kompletní edice obsahuje kromě exkluzivní akční RPG hry Horizon Zero Dawn také datadisk Frozen Wilds…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám hru Horizon Zero DAWN na PS4 PC 599,-kč

180 Kč
Koupit
Prodám zánovní hru pro teenagery 1x přehrána na PlayStation 4 Horizon Zero DAWN PC byla 599,-kč nyní prodej velká sleva za 180,-kč+pošta nebo zásilkovna.
Kompletní edice obsahuje kromě exkluzivní akční RPG hry Horizon Zero Dawn také datadisk Frozen Wilds! Jedna z nejlepších akčních her na Playstation 4 tak dostává řádnou porci dalšího obsahu!

Horizon Zero Dawn je námětem velmi originální a především exkluzivně, pro nejvýkonnější herní konzole světa Sony Playstation 4, vycházející akčně dobrodružná hra s fotorealistickým zpracováním postapokalyptického světa upadající společnosti...

Ve hře Horizon Zero Dawn na PS4 hraješ za Aloy, zkušenou lovkyni, která pomocí rychlosti, chytrosti a obratnosti chrání svůj kmen před hrubou silou obřích strojů. Vydává se na nebezpečnou a strhující výpravu plnou emocí, aby odhalila tajemství zapomenuté civilizace i její starověké artefakty a dozvěděla se víc o pokročilých technologiích, které rozhodnou o osudu planety – a také celého lidstva.

Hra Horizon Zero Dawn je navíc vylepšena pro hraní na nabušené Playstation 4 PRO (na tomto herním dělu mají hráči možnost volby mezi vylepšenou 4K grafikou, nebo full HD rozlišením se zvýšenou snímkovací frekvencí pro ultra jemný pohyb), na níž jde opravdu o herní skvost, který nám mohou hráči na PC jen tiše závidět.
  • 8. 4. 2024, 12:47

  • Zobrazení

    638

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám pěkné pans.kraťasy z.Adidas predátor v.L/XL
Prodám dámské nové luxus.šaty zn.Mohito v.M
Prodám nový EASYmaxx síťka proti hmyzu na okno
Prodám nove pánské jeansy Crazy Pepper v.W31/L32

Kategorie