Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské trekkingové outdoorové kalhoty CRANE béžové

Administrace

Dámské trekkingové outdoorové kalhoty CRANE béžové

369 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, 100% stav, podšité, technologie Thinsulate Insulation, vhodné jako celoroční, jarní, podzimní, přechodové, 3 kapsy na zip + jedna na nohavici, uvedená velikost 38, boční délka 107cm, od rozkroku 77cm, boky 56cm, stehno 30,5cm, pas 38,5-43cm,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské trekkingové outdoorové kalhoty CRANE béžové

369 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, 100% stav, podšité, technologie Thinsulate Insulation, vhodné jako celoroční, jarní, podzimní, přechodové, 3 kapsy na zip + jedna na nohavici, uvedená velikost 38, boční délka 107cm, od rozkroku 77cm, boky 56cm, stehno 30,5cm, pas 38,5-43cm, přední sed 31cm, zadní sed 46cm, perfektní..

Thinsulate izolace je jednou z nejlepších voleb jak udržet vaši pokožku v teple. Při porovnávání stejné tloušťky jiné syntetické izolace, Thinsulate nabízí téměř o jeden a půl krát více tepla se zachováním až dva krát vyšší pružností svých izolačních materiálů.
Co dělá Thinsulate izolace tak efektivně?
Je to všechno ve vláknech, unikátní mikrovlákna Thinsulate izolace jsou asi desetkrát menší než vlákna z jiných syntetických izolaci, což znamená, že jsou mnohem účinnější proti vniknutí chladného vzduchu dovnitř a mnohem účinnější udrží teplo vyprodukované tělem pod Thinsulate materiálem. ani opakované praní a čištění tohoto materiálu výrazně neovlivní výkon Thinsulate izolace. Dlouhodobé testy ukázaly, že Thinsulate izolace zůstává relativně beze změny i po opakovaném praní.
Izolace Thinsulate insulation je takřka synonymem pro efektivní řešení proti chladu. V oblečení s touto technologií budete v teple i při opravdu nízkých teplotách, a zima vám tak nezabrání v dosažení nových zážitků.

HŘEJIVOST
Užijte si aktivity bez obav ze zimy. Izolace Thinsulate insulation vás efektivně chrání před vlivy chladu, ať už se vydáte kamkoliv.

LEHKOST
Thinsulate insulation je důkazem, že skutečně účinná izolace může být také lehká jako pírko.

ODVOD VLHKOSTI
Specifická výroba Thinsulate insulation dokáže efektivně udržet vaše tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost.
  • Značka

    CRANE

  • Velikost

    38

  • 20. 4. 2024, 13:01

  • Zobrazení

    517

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní dámské bílé jednodílné plavky MOTEL
Černé dámské plavky ADIDAS / FC SWIM
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Dvojdílné dámské plavky s krajkou RIVER ISLAND

Kategorie