Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka Topgal BEBE 18003 B

Administrace

Školní aktovka Topgal BEBE 18003 B

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Prodám školní aktovku pro drobné prvňáčky Topgal BEBE. Kupovaná nová, používaná 2 roky, lehké oděrky - v rozích, na nejmenší přední kapsičce malá dirka, na pár místech drobné třepení kol zipů. - vše viz foto. Měli jsme i penál ve stejném designu, ten z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka Topgal BEBE 18003 B

100 Kč
Koupit
Prodám školní aktovku pro drobné prvňáčky Topgal BEBE. Kupovaná nová, používaná 2 roky, lehké oděrky - v rozích, na nejmenší přední kapsičce malá dirka, na pár místech drobné třepení kol zipů. - vše viz foto. Měli jsme i penál ve stejném designu, ten z venčí bez větší újmy, ale uvnitř je opravdu hodně počmáraný... přidám jen pokud bude zájem, jinak vyhodíme.

popis výrobce:
Jednokomorová školní aktovka pro drobné prvňáčky s obázkem vtipných příšerek a písmenek. Aktovka má pevnou, stabilní základnu, takže by při správném rozložení učebnic uvnitř komory neměla padat.

Aktovka je menší než ostatní batohy firmy Topgal, proto dobře padne i na drobounká záda prvňáčků díky utahovatelným popruhům a hrudnímu dopnutí. Nemusíte mít ale strach, do aktovky se vejde vše potřebné minimálně pro první dvě třídy ZŠ včetně desek velikosti A4.

Jediná hlavní komora aktovky dítěti usnadní organizaci a rozdělení pomůcek. Vnitřní prostor aktovky je členěn nepropustnými přepážkami na tři části. Uvnitř hlavní komory najdete i malou kapsu na zip a organizér třeba na čipové karty či tužky. Na boční straně aktovky na malého školáka čeká kapsa na láhev.

Na čele aktovky najdete dvě malé praktické kapsičky. V horní kapse je jmenovka a vejde se do ní klidně i penál PENN 18003 ve stejném designu nebo krabička na svačinku. Navíc jsou na ní plasticky vyvedené příšerky na stylové plástové nášivce. Spodní kapsička je sice menší, zato však v sobě ukrývá i malou síťovou kapsu na zip.

Zádový systém je u aktovky anatomicky polstrován a vyztužen vyjímatelným hliníkovým rámem. Ten je anatomicky tvarován tak, aby co nejvíce kopíroval záda dítěte. Samozřejmostí je kupa reflexních prvků na čele, bocích a ramenních popruzích batohu.
Stejný střih aktovky vyhrál test MF DNES.

Další popis:
poutko pr
  • Značka

    Topgal

  • Rozměry

    Rozměry: 37 x 28 x 19 cm Hmotnost: 1,06 kg Nosnost: 7 kg Materiál: 100% Polyester

  • 11. 3. 2024, 10:08

  • Zobrazení

    356

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

celoroční boty SUPERFIT 4-0241-82
Reima Dívčí sněhule Nefar - modré
Cotoons domeček - vkládačka
balíček oblečení v.110 (Mikiny-trika-košile, 14ks)
Zimní boty superfit
Zimní boty - Superfit 1-00080-00
celoroční boty SUPERFIT 6-09238-81

Kategorie