Zobrazit přihlášovací formulář

Oční ultra lehký gel

Administrace

Oční ultra lehký gel

140 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Oční gel LAMBRE MIZU Ultra lehký gel, který okamžitě hydratuje jemnou a tenkou pokožku kolem očí. Díky bohatému složení obsahujícímu bylinné ingredience Green Caviar, Haloxyl™ a Hyalurosmooth™ se pokožka stává hladší a jemné vrásky jsou téměř neviditelné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oční ultra lehký gel

140 Kč
Koupit
Oční gel LAMBRE MIZU
Ultra lehký gel, který okamžitě hydratuje jemnou a tenkou pokožku kolem očí. Díky bohatému složení obsahujícímu bylinné ingredience Green Caviar, Haloxyl™ a Hyalurosmooth™ se pokožka stává hladší a jemné vrásky jsou téměř neviditelné. Posiluje hydrolipidový film a činí jej odolnější vůči škodlivým vlivům prostředí a projevům stárnutí.

Zelený kaviár, známý také jako rostlinný kaviár či rostlinná perla, pochází přímo ze srdce Filipín. Jedná se o řasy bohaté na cenné stopové prvky, které mají hygroskopické vlastnosti, tj. schopnost zachytit a zadržet vodu.

Zelený kaviár je zvláště ceněn v Japonsku. Na souostroví Okinawa, kterému se také přezdívá ostrov dlouhověkosti, je zelený kaviár jednou z hlavních složek stravy těch, kdo se dožívají velmi vysokého věku. Pomáhá udržovat mládí především díky svým antioxidačním vlastnostem. Pokud má strava obohacená o zelený kaviár tak příznivý účinek na lidský organismus, dokážete si jistě představit, jak bude kosmetika obsahující zelený kaviár prospěšná vaší pokožce! Studie ukazují, že i po jedné aplikaci bude hydratační účinek trvat déle než 24 hodin.
olivový olej, betain, Bylinný analog kyseliny hyaluronové a HALOXYLTM

Komplex látek, které účinně eliminují otoky a oční stíny. Zvyšuje pevnost a pružnost pokožky. Zesvětluje pigmentové skvrny a vyrovnává barevný tón pleti.

Způsob použití:
ráno a večer jemně naneste na oblast kolem očí. Krém lze použít pod oční make-up. Je nutné, aby se krém nedostal na sliznici oka.
bez krabičky cena je 199 kč poslední kus
  • 17. 4. 2024, 15:41

  • Zobrazení

    210

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hydrogelové náplasti pod oči, na obličej
Olivový oční krém pro citlivou pleť
Sérum na oční okolí proti vráskám
Duální oční krémy
DermaAge + Podkladový aplikátor s kolagenem
Minerální krém na oči AKCE červen - červenec
LAMBRE PURE FACE OIL
Produkty na obličej
Pleťový krém Colostrum TOP PRODUKT
Peelingová maska na nohy
Krémy na ruce a nehty

Kategorie