Zobrazit přihlášovací formulář

Povlečení bavlněný satén 140x200 - JARO zlaté

Administrace

Povlečení bavlněný satén 140x200 - JARO zlaté

849 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Luxury collection představuje kolekci velmi moderních a nadčasových desénů. Použitá tkanina je velmi kvalitní a zároveň jemná. Saténové povlečení JARO zlaté kombinuje rozkvetlé větvičky a jemný podklad ve žlutém až zlatavém odstínu. Složení povlečení:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Povlečení bavlněný satén 140x200 - JARO zlaté

849 Kč
Koupit
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.
Luxury collection představuje kolekci velmi moderních a nadčasových desénů. Použitá tkanina je velmi kvalitní a zároveň jemná. Saténové povlečení JARO zlaté kombinuje rozkvetlé větvičky a jemný podklad ve žlutém až zlatavém odstínu.

Složení povlečení: tkanina 100% bavlna - atlasová vazba (satén)
Rozměr povlečení: 140x200cm, 70x90cm
Teplota praní: 60°, prát naruby, sušení v automatické sušičce
Obsah balení: 1+1, 1ks povlaku na přikrývku + 1ks povlaku na polštář
Barva povlečení: žlutá se zlatým odstínem, smetanová

Ložní povlečení je vyrobeno z bavlněné tkaniny atlasové vazby. Tkanina je charakteristická vysokou dostavou velmi jemných přízí, tedy pevnost tkaniny je zachována, ale právě díky husté dostavě tkaniny je povlečení hřejivé a velmi příjemné na omak. Na bavlněném saténu je desén daleko pestřejší a barvy na této tkaninové vazbě velmi vyniknou a to i díky mercerizaci. Mercerizace je úprava, která mění ledvinkovitý průřez bavlněného vlákna na kruhový. Tento tvar odráží lesk ze všech úhlů a barvy jsou tedy výrazné.
Povlečení vyrábíme běžně se zipovým uzávěrem.
Před prvním použitím prosím povlečení vyperte. Rozměry povlečení uvádíme již po vysrážení, kde je nové povlečení vyrobeno s rozměrovou rezervou. Srážlivost bavlněných tkanin patří k běžným vlastnostem. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilní etiketě na výrobku. Nedoporučujeme ložní prádlo sušit v sušičce, ale pokud přesto chcete použít sušičku, zvolte delší program s nižší teplotou sušení. Určitě povlečení perte, sušte a žehlete naruby. Saténové bavlněné povlečení má snadno žehlivou úpravu, tedy se nemačká jako klasické hladké bavlněné povlečení a jeho žehlení je daleko snadnější.
  • 25. 4. 2024, 19:56

  • Zobrazení

    148

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněné povlečení 140x200 - LAURA
Bavlněné povlečení DELUX 140x200 - PALMA ŠEDÁ
Vánoční povlečení 140x220 - SOBI
Flanelové povlečení 140x200, CHMÝŘÍ modré
Vánoční povlečení 140x200 - SOBI

Kategorie