Zobrazit přihlášovací formulář

Nahřívací polštářek 32 x 22 cm.

Administrace

Nahřívací polštářek 32 x 22 cm.

80 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Polštářky jsou ušité ze 100% bavlny vyrobené v ČR. Plněné jsou pohankovými slupkami. V nabídce jsou s povlakem i bez povlaku. Polštářky nelze prát, proto je vhodné je při použití mít v povlaku. Povlaky lze prát na 40 stupňů Celsia.  Pohankové slupky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nahřívací polštářek 32 x 22 cm.

80 Kč
  • Popis zboží
Polštářky jsou ušité ze 100% bavlny vyrobené v ČR. Plněné jsou pohankovými slupkami. V nabídce jsou s povlakem i bez povlaku.

Polštářky nelze prát, proto je vhodné je při použití mít v povlaku. Povlaky lze prát na 40 stupňů Celsia. 
Pohankové slupky mají dobrou schopnost kumulovat teplo a jsou skvělým pomocníkem při různých bolestech. Také působí na pokožku jako mikromasáž a zlepšují tak její prokrvení..Polštářky jsou tvárné a dobře se přizpůsobují tvaru těla..

Jsou objemově stálé a dobře kumulují teplo i chlad, lze je tak použít k teplým, ale i studeným obkladům. Jsou 100% přírodní a vytváří mikroklima nevhodné pro roztoče. Pohanka je tudíž vhodná i pro alergiky.

Polštářky můžete nahřívat na sluníčku, na topení nebo v mikrovlnné troubě ( cca 1 min 700 W ). Při nahřívání v mikrovlnné troubě sundejte povlak pokud je opatřen zipem a dbejte aby se polštářek nedotýkal stěn a plynule se otáčel.

Polštářky nám uleví při: bolestech břicha, kolikách, menstruačních bolestech, bolestech hlavy, bolestech zubů, migrénách, zablokování bederní páteře. zablokování krční páteře, přinášejí úlevu při dně, ulevují od revmatických bolestí končetin a kloubů a pod...
  • Rozměry

    32 x 22 cm

  • 7. 3. 2023, 20:14

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie