Zobrazit přihlášovací formulář

Pomník s barevnou fotkou 15x10cm

Administrace

Pomník s barevnou fotkou 15x10cm

580 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Náhrobní deska z umělého skla je výbornou volbou pro ty, kteří hledají trvanlivý a estetický způsob, jak si připomenout své milované. Na této desce jsou nápisy a grafika gravírované laserem, což zaručuje preciznost a trvanlivost gravírování. Ručně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pomník s barevnou fotkou 15x10cm

580 Kč
Koupit
Náhrobní deska z umělého skla je výbornou volbou pro ty, kteří hledají trvanlivý a estetický způsob, jak si připomenout své milované. Na této desce jsou nápisy a grafika gravírované laserem, což zaručuje preciznost a trvanlivost gravírování. Ručně vybarvené zlatou nebo stříbrnou barvou dodávají desce další dekorativní prvek a zlepšují celkový vzhled.

Použitý materiál je nerozbitný a zcela odolný vůči povětrnostním podmínkám, což zajišťuje, že deska vydrží dlouhé roky venku. Povrch desky je dokonale hladký a lesklý, což zlepšuje její estetický vzhled. Velikost desky je omezena na cca 40x50cm, ale v případě, že chcete větší cedulku, tak kontaktujte a vyřešíme to individuálně.

Pokud hledáte náhrobní desku s individuálním designem, máte možnost si zvolit písmo, velikost, tvar, obrázek, rozložení a rámeček na přání. To znamená, že můžete vytvořit desku, která bude plně odpovídat vašim požadavkům a vkusu. Tyto desky jsou také velmi snadno připevnitelné pomocí vrtání nebo lepení.

Pokud hledáte náhrobní desku, která bude odolná a esteticky přitažlivá, deska z umělého skla s ručně vybarvenými nápisy a grafikou gravírovanou laserem je skvělou volbou. Díky individuálnímu nastavení designu této desky se můžete ujistit, že bude plně odpovídat vašim požadavkům a vkusu a bude sloužit jako trvalý památník pro vaše milované.

Informace o materiálu a provedení

Materiál: Umělé sklo 3mm
Základní - vystavený rozměr: 15x10cm
Nápisy: gravírované (zahloubené do materiálu) ručně zlaceno akrylátovou barvou se zlatým efektem
Foto: Tisknuté za vysokého tlaku a teploty na hliníkový plech, foto v náhrobní desce je zaskleno antireflexním materiálem s UV filtrem a tím je docílena vysoká odolnost proti blednutí fota i na přímém slunci.
  • 26. 4. 2024, 10:47

  • Zobrazení

    311

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Cedulka na náhrobek zatá s černým písmem 5x9cm
Cedulka na náhrobek, nebo urnu zlatá 5x9cm
Náhrobní deska, pomníček 15x10cm
Cedulka na náhrobek, nebo urnu zlatá 5x9cm
Náhrobní deska, pomníček 15x10cm
Cedulka na náhrobek s barevnou fotkou 8x12

Kategorie