Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské plesové společ. šaty 3 díly butik Vel 44/xl

Administrace

Dámské plesové společ. šaty 3 díly butik Vel 44/xl

999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Dámské plesové společenské šaty 3 díly „butik“ Vel. 44/xl Luxusní večerní plesové šaty složené ze 2 hlavních dílů a doplněné jemným šálem přes ramena. Šaty byly použité dvakrát na plese. Jinak uložené ve skříni. Dlouhá sukně je z kvalitní bordo lesklé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské plesové společ. šaty 3 díly butik Vel 44/xl

999 Kč
Koupit
Dámské plesové společenské šaty 3 díly „butik“ Vel. 44/xl
Luxusní večerní plesové šaty složené ze 2 hlavních dílů a doplněné jemným šálem přes ramena. Šaty byly použité dvakrát na plese. Jinak uložené ve skříni. Dlouhá sukně je z kvalitní bordo lesklé látky s černým odleskem (velmi krásná barva). Černá spodnička, pevný pas vzadu na neviditelný krytý zip. Rozšířená, neprůsvitná. Míry sukně – pas 41cm, boky 57cm, délka 107cm.
Top typu korzet – vyztužená prsa všitou podélnou kosticí. Top je velmi kvalitní a krásný. Jemná černá síťovina s krajkovými kvítky obšitými jemnou zlatou nitkou je podšitá pevnou látkou jako je sukně se stejným odstínem. Špagetová ramínka. Top je dole do obloučku a krásně překryje sukni v princesovém stylu. Vzadu je top šněrovací, tím dovoluje regulaci topu podle postavy. Šněrování je podšité černou krajkovou síťovinou jako je pošitý top. Tkanička šněrování je ze stejné saténové látky. Vypadá to decentně sexy, ne vyzývavě. Z boku topu do půli je neviditelný krytý zip. Top krásně drží prsa, neodhaluje příliš. Je nádherný. Výška topu bez ramínek v prsou 36cm, výška topu s ramínky 55cm, šíře nejvíce sešněrovaného je cca 45cm, ideální šíře přes prsa je cca pro objem 98-105cm. Lze i víc, ale pak bude šněrování vzadu hodně roztažené. Šaty doplňuje šál téže barvy, který vypadá přes holá rameny skvěle. Šál je průsvitný, kvalitní, z jedné strany lesklejší. Hází odlesky barevně stejně jako jsou šaty. Délka šálu cca 250cm, šíře 42cm, zužuje se do špiček.
Celý komplet působí velmi luxusně, výhodou je že se dá nosit i odděleně, top třeba k černé sukni i kalhotům a sukně s černým topem a bude to krásné. Takto jsem to i kupovala, bohužel nevyužila a už nevyužiji. Přibrala jsem.
Cena 999,- Prodej pouze celý set. (doporučená pošta 99)
  • Velikost

    XL

  • 23. 4. 2024, 20:26

  • Zobrazení

    513

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dámské černé triko „S´Oliver“ vel. 40
Nová dámská tunika „APRODUCTZ“ vel 54
Dětské/dívčí džíny „DOLCE GABBANA“ vel 25

Kategorie