Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

Administrace

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

165 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Bavlněné dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip s pestrobarevnými proužky, které rozzáří vaše chodila. Kupte si je pro jejich pohodlí a noste pro vaši zábavu. Ponožky mají nesvíravý, velmi pohodlný lem GENTLE GRIP a jemný úplet. Díky vysokému…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip

165 Kč
Koupit
Bavlněné dámské ponožky s jemným lemem Gentle Grip s pestrobarevnými proužky, které rozzáří vaše chodila. Kupte si je pro jejich pohodlí a noste pro vaši zábavu.

Ponožky mají nesvíravý, velmi pohodlný lem GENTLE GRIP a jemný úplet. Díky vysokému obsahu kvalitní bavlny jsou velmi příjemné na nošení. Zapletený elastan ponožky výborně přizpůsobí chodidlu a drží jejich tvar i po vyprání.

Bavlněné dámské ponožky se díky svému úpletu výborně přizpůsobují tvaru chodidla a jsou mimořádně pohodlné. Specialní vaflový lem Gentle Grip®nezpůsobuje žádné otlaky ani u silných lýtek. Díky inovativní technologii a přízi bohaté na bavlnu, která je jemná na dotek, jsou ponožky Gentle Grip navrženy pro maximální pohodlí vašich nohou.

K vynikajícím vlastnostem těchto lehkých, měkkých a prodyšných dámských ponožek přispívá jejich chytrý design vrchní části Gentle Grip s voštinovou vazbou, díky které drží po celý den výborně na chodidle a nezpůsobují tak nepohodlí. Samonastavovací svršky se vytvarují podle přirozených kontur vašich nohou, aniž by vás škrtily nebo zbytečně tlačily a nebo omezovaly krevní oběh. Díky zesíleným patám a špičkám mají také lepší odolnost.

Balení obsahuje tři páry ponožek - viz foto. Díky obsahu elastanu se výborně přizpůsobí chodidlu v rozmezí velikostí od 37 EUR do 41 EUR.

Složení: 74% bavlna, 15% polyester, 10% polyamid, 1 % elastan

Velikost: 37-42 EUR (24-28 cm)
  • 4. 5. 2024, 20:37

  • Zobrazení

    256

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Super teplé ponožky na doma
Nové
39
Heat Holders

Super teplé ponožky na doma

Dámské ponožky se zimními motivy
Barevné dámské ponožky Gentle Grip se srdíčky
Veselé barevné ponožky s jelenem
Hladké nylonové ponožky 5 párů
Dámské vzorované ponožky SESTRA
Vlněné zimní ponožky s volným lemem
Veselé dámské ponožky s šipkami
Veselé dámské ponožky s pestrými vzory - 5 párů
Hladké dámské ponožky

Kategorie