Zobrazit přihlášovací formulář

WMF Perfect Schnellkochtopf - Tlakový hrnec 4,5 L

Administrace

WMF Perfect Schnellkochtopf - Tlakový hrnec 4,5 L

1 490 Kč 3 690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Nové zboží ve slevě WMF 0792629990 Perfect Schnellkochtopf 4,5 L - Tlakové hrnce Perfect se dlouhodobě těší dobré pověsti. Jejich klasicky nadčasový design se mísí s důmyslnou technologií. Jsou vyrobeny z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

WMF Perfect Schnellkochtopf - Tlakový hrnec 4,5 L

1 490 Kč
  • Popis zboží
Nové zboží ve slevě
WMF 0792629990 Perfect Schnellkochtopf 4,5 L - Tlakové hrnce Perfect se dlouhodobě těší dobré pověsti. Jejich klasicky nadčasový design se mísí s důmyslnou technologií. Jsou vyrobeny z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, materiálu s výbornými užitnými vlastnostmi a minimálními nároky na údržbu.
Odnímatelná rukojeť tlakového hrnce je opatřena zabudovaným indikátorem tlaku pro přesné výsledky vaření a posuvným ovládacím prvkem pro zavření či otevření poklice. S jeho pomocí také snadno regulujete množství páry v hrnci – pouhým posunutím ovládacího prvku vpřed ji lehce a bezpečně směrem od těla vypustíte. Rukojeť lze po použití opláchnout, hrnec s víkem můžete umýt v myčce nádobí.
Mechanický indikátor tlaku série tlakových hrnců Perfect informuje pomocí barevného značení o tlaku uvnitř hrnce. Chcete-li v hrnci vařit polévku, guláš nebo například velké kusy masa, měla by se vnitřní teplota pohybovat kolem cca 117 °C, což odpovídá druhému oranžovému proužku. Máte-li však v úmyslu v hrnci připravit zeleninu či ryby, neměla by teplota překračovat 109 °C. V takovém případě by indikátor tlaku neměl vystoupat výše než k prvnímu oranžovému stupni. Bližší podrobnosti o dobách vaření jednotlivých potravin najdete zde v tabulce.
Výhodou tlakových hrnců WMF je také použití univerzálního dna TransTherm®, které je vhodné na všechny druhy tepla včetně indukce. Dno rychle absorbuje teplo a rovnoměrně ho pak přenáší na připravovaný pokrm. Doba vaření v tlakovému hrnci je oproti běžnému způsobu vaření až o 70 % kratší, což je šetrné k vitamínům a minerálním látkám. Současně šetří Váš čas a až 50 % elektrické energie. Navíc díky speciálním vložkám můžete v tlakových hrncích vařit i několik potravin najednou.
  • Značka

    WMF

  • Rozměry

    4,5 L

  • 30. 1. 2024, 15:20

  • Zobrazení

    138

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ALFI Nerez-term-konev 0, 5-0, 7 l
Brazilská Achátová GEODA od Bijou Brigitte
WISSMACH Dámská Kožená Bunda
Čistička vzduchu Bionaire BAP 825
BRAKKIES Kožené chlapecké botky

Kategorie