Zobrazit přihlášovací formulář

Elektroakustická kytara Cort CEC1 OP, TOP STAV

Administrace

Elektroakustická kytara Cort CEC1 OP, TOP STAV

3 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám minimálně hranou elektroaktustickou kytaru značky Cort CEC1 OP + nové struny Savarez 500AR. Kytara je osazena firemním preampem Cort CE304T s ovládačem hlasitosti, třípásmovým ekvalizérem a zabudovanou ladičkou. Top stav, v záruce do 5/24, paragon…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elektroakustická kytara Cort CEC1 OP, TOP STAV

3 400 Kč
  • Popis zboží
Prodám minimálně hranou elektroaktustickou kytaru značky Cort CEC1 OP + nové struny Savarez 500AR. Kytara je osazena firemním preampem Cort CE304T s ovládačem hlasitosti, třípásmovým ekvalizérem a zabudovanou ladičkou. Top stav, v záruce do 5/24, paragon dodám. Nevyužijeme.

Klasické elektroakustické kytary značky Cort s označením CEC nabízí feel a vlastnosti akustických kytar v podobě užšího těla se spodním výřezem, šířky nultého pražce 45 mm a osazení aktivní elektronikou ve spojení se zvukem nylonových strun.

Tělo modelu CEC1 OP je zhotoveno z přední desky z překližovaného cedru a zadní desky a lubů z též překližovaného mahagonu s povrchovou úpravou s otevřenými póry (Open Pore). Užší tělo nástroje (83 mm) bude vyhovovat začínajícím i ostříleným muzikantům. K mahagonovému krku je přilepen hmatník ze dřeva merbau osazený dvaadvaceti pražci. Spodní výřez těla (Venetian Cutaway) nabízí dobrý dohmat i na vyšších polohách hmatníku. Tradiční prvky doplňuje zdobná rozeta a černá lemovka.
  • 13. 6. 2023, 13:17

  • Zobrazení

    256

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černé úzké rifle
Plátěnky, tenisky North Star vel. 37
Rifle
164
Peppco

Rifle

Crop mikina Takko
Crop mikina H&M
Tepláky béžové + růžové zdarma
Rifle
152
Takko

Rifle

Rifle
164
Pepco

Rifle

Kategorie