Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné dětské outdoorové boty REGATTA HYDROPEL

Administrace

Krásné dětské outdoorové boty REGATTA HYDROPEL

399 Kč 1 550 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Super stav, lehoučké, prodyšné, maximálně pohodlné, uvedená velikost EU 32, UK 13, délka vnitřní stélky cca 21cm, barva šedá.. Dětské boty Regatta HYPER-TRAIL Low jsou vysoce prodyšné díky svrchnímu síťovanému materiálu. Boty mají povrchovou úpravu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné dětské outdoorové boty REGATTA HYDROPEL

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, lehoučké, prodyšné, maximálně pohodlné, uvedená velikost EU 32, UK 13, délka vnitřní stélky cca 21cm, barva šedá..
Dětské boty Regatta HYPER-TRAIL Low jsou vysoce prodyšné díky svrchnímu síťovanému materiálu. Boty mají povrchovou úpravu Hydropel, díky níž jsou vodoodpudivé a snadno se čistí. Gumová špička a pata proti okopu. Límec a jazyk bot je polstrován. Vnitřní stélka z materiálu EVA, která je měkká a tlumící nárazy. Podrážka má dvojí hustotu stélky pro její větší stabilitu a podporu. Lehká podešev TPR - odolná proti skluzu. Hmotnost bot pouhých 130 g. Bota má ozdobné kontrastní prošití u špičky a loga Regatta. Nápadité tkaničky. Boty jsou ergonomicky tvarované pro maximální pohodlí při chůzi.

- vysoce prodyšné díky svrchnímu materiálu
- povrchová úpravu Hydropel
- gumová pata a špička proti okopu
- stélka tlumící nárazy
- podešev TPR proti skluzu
- nízká hmotnost 130 g.
- kontrastní prošití
  • 15. 4. 2024, 12:34

  • Zobrazení

    498

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské chlapecké boty/ sandály/ sandálky Star Wars

Kategorie