Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné dětské boty/sandály/sandálky GEOX JS STRADA

Administrace

Krásné dětské boty/sandály/sandálky GEOX JS STRADA

599 Kč 1 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, GEOX JS STRADA B NAVY/GREY, kvalitní, značkové, pohodlné, uvedená velikost 27, délka vnitřní stélky 18,2cm , barva tmavě modrá v kombinaci šedé.. Voděodolná podrážka Díky podrážce s membránou Geox Respira si můžete být jisti, že boty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné dětské boty/sandály/sandálky GEOX JS STRADA

599 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, GEOX JS STRADA B NAVY/GREY, kvalitní, značkové, pohodlné, uvedená velikost 27, délka vnitřní stélky 18,2cm , barva tmavě modrá v kombinaci šedé..

Voděodolná podrážka
Díky podrážce s membránou Geox Respira si můžete být jisti, že boty Vašeho dítěte nepromoknou. Navíc budou chodidla neustále větrané, což je u letní obuvi důležité.

Látkový vnitřek
Dětské sandály mají uvnitř další vrstvu materiálu, která zabraňuje oděrkám na chodidlech dítěte.

Vysoce kvalitní podrážka
Připravujete své dítě na dovolenou? Vyberte si boty s podrážkou z kvalitního materiálu - jde o pevný a odolný materiál, který zajistí bezpečí chodidel Vašeho dítěte.

Prodyšná stélka
Přírodní kůže, ze které je stélka dětských sandálů vyrobena, je extrémně měkká a přizpůsobí se chodidlu dítěte. Díky tomu i v nejteplejších dnech chrání před oděrkami a puchýři.

Odolný svršek
Svršek je vyroben z estetické a odolné imitace kůže, vzhledově podobné přírodní kůži. Jde o mimořádně praktický model, který se snadno čistí.
  • Značka

    GEOX

  • Velikost

    27

  • 30. 4. 2024, 12:22

  • Zobrazení

    313

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

Kategorie