Zobrazit přihlášovací formulář

Směs káv do džezvy 100% arabica

Administrace

Směs káv do džezvy 100% arabica

165 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Směs káv vyvážené chuti vhodných pro použití do džezvy, ale lze použít i na ostatní způsoby. Složeno 100% pouze z kvalitních arabik. Neobsahuje robustu. POZOR! při objednání prosím uveďte o jakou HRUBOST MLETÍ máte zájem : - CELÁ ZRNA - DO DŽEZVY -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Směs káv do džezvy 100% arabica

165 Kč
  • Popis zboží
Směs káv vyvážené chuti vhodných pro použití do džezvy, ale lze použít i na ostatní způsoby. Složeno 100% pouze z kvalitních arabik. Neobsahuje robustu.
POZOR! při objednání prosím uveďte o jakou HRUBOST MLETÍ máte zájem :
- CELÁ ZRNA
- DO DŽEZVY
- DO VACUUM POTU
- DO FRENCH PRESSU
- DO MOKA KONVIČKY
- DO PŘEKAPÁVAČE
- NA ESPRESSO
a jaké balení požadujete:
100 g = 165 Kč
250 g = 240 Kč
500 g = 425 Kč
1000 g = 805 Kč
Jedná se opravdu o vysoce kvalitní směs složenou pečlivým výběrem našich čerstvě pražených káv. Každou odrůdu kávy, ze kterých je tato směs složena, pražíme zvlášť na stupeň vhodný pro danou odrůdu pro použití v džezvě.
Dohromady pak tvoří chutný mix kvalitních, čerstvě pražených káv.
Máme zájem na tom, aby k vám káva dorazila opravdu čerstvá, proto jsme se dohodly s pražírnou, že bude naše objednávky posílat přímo k zákazníkovi. Pokud tedy nezvolíte OSOBNÍ ODBĚR v BRNĚ ( Líšeň, Řečkovice, střed) a budete chtít kávu odeslat, zvolte si prosím vždy pouze ZÁSILKOVNU.
Osobní odběr je možný pouze po předchozí domluvě v předem určený termín a i zde garantujeme, že káva bude pražená těsně před převzetím.
Tuto kávu stejně jako všechny ostatní praží pouze na základě Vaší objednávky těsně před odesláním k Vám a balí ji do speciálních obalů s aroma ventilem. Vždy tedy obdržíte tu nejčerstvější možnou kávu, za to ručíme!
  • 6. 6. 2023, 18:09

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie