Zobrazit přihlášovací formulář

Peg Perego kocarek GT3.

Administrace

Peg Perego kocarek GT3.

3 900 Kč
Doposud žádný zájemce
Po 2detech. Kombinace s hlubokou korbou. Dpvezu v okruhu do 40km od Brna. Peg-Pérego GT3 je sportovní kočárek s dobře ovladatelnou tříkolovou konstrukcí. Velká nafukovací kola ho spolu s nastavitelným odpružením dělají vhodným i do terénu nebo na lehčí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Peg Perego kocarek GT3.

3 900 Kč
Koupit
Po 2detech. Kombinace s hlubokou korbou. Dpvezu v okruhu do 40km od Brna.
Peg-Pérego GT3 je sportovní kočárek s dobře ovladatelnou tříkolovou konstrukcí. Velká nafukovací kola ho spolu s nastavitelným odpružením dělají vhodným i do terénu nebo na lehčí sporty. Součástí kočárku jsou i dva integrované vyklopitelné držáky na láhev po bocích, nakliknutelný organizér použitelný i jako ledvinka kolem pasu anebo pod sedadlo integrovaná pumpa na kola. Předností je i obrovský nákupní košík, který lze vzadu sklopit pro lepší přístup (easy load system).

Neotočné sedadlo můžeš polohovat až do lehu včetně opěrky nožiček. Ve slunečných dnech oceníš zcela sklopitelnou stříšku. Potah sedadla se dá kompletně sejmout a vyprat, po jeho odejmutí můžeš na vyklopitelné úchyty G-Matic systému nasadit dokoupitelnou hlubokou autovaničky Navetta XL. Na stejné úchyty připojíš i autosedačku Primo Viaggio - ať už se sedadlem na konstrukci, nebo po jeho odejmutí.
  • 28. 3. 2024, 8:38

  • Zobrazení

    354

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lurchi tenisky
Anatomic backurky
Richter tenisky
Barefoot papučky Jonap
Koleckove brusle Bladerunner
Olang pohorky
Elza s mikrofonem
Sensor funkčni pradlo
Superfit zimni
30
Superfit

Superfit zimni

Autosedačka Bebe confort New oxygen
Essi zimní

Kategorie