Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné dětské boty/ sandály/sandálky SUPERFIT MIKE

Administrace

Krásné dětské boty/ sandály/sandálky SUPERFIT MIKE

489 Kč 1 300 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Perfektní stav, uvedená velikost 26, délka vnitřní stélky 16,5cm, barva šedo/modrá.. Tento dětský sandál od Superfit s názvem MIKE je nejen vizuálně přitažlivý, ale také obzvláště funkční. Dvě praktické zapínání na suchý zip, které lze nastavit na šířku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné dětské boty/ sandály/sandálky SUPERFIT MIKE

489 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, uvedená velikost 26, délka vnitřní stélky 16,5cm, barva šedo/modrá..
Tento dětský sandál od Superfit s názvem MIKE je nejen vizuálně přitažlivý, ale také obzvláště funkční.
Dvě praktické zapínání na suchý zip, které lze nastavit na šířku, zajišťují rychlé nasazení a vyzutí sandálů. Měkká neoprenová podšívka a stélka z měkké kůže navíc umožňují obzvláště pohodlné nošení. Svršek se skládá z odolného velurového / textilního mixu a zaujme svými sportovními barevnými kombinacemi. Díky fotbalovým motivům je MIKE dokonalým společníkem pro všechny skvělé chlapce. MIKE je nabízen v šířce WMS M IV a je ideálním společníkem pro jakékoli outdoorové aktivity v teplých dnech.
Skvělé sandály pro skvělé chlapce - sandálky MIKE jsou funkční a ideální pro každý letní den. Protiskluzová podešev z TR je super lehká, pružná. Postříkání funguje také jako protiskluzové konstrukční prvky. Podrážka tlumí každý krok a usnadňuje rolování. Funkční a neformální kombinace materiálů činí ze sandálu Superfit absolutní letní hit.
  • 1. 5. 2024, 9:35

  • Zobrazení

    282

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

Kategorie