Zobrazit přihlášovací formulář

Foot care-sprej k péči o nohy s přírodními extrakt

Administrace

Foot care-sprej k péči o nohy s přírodními extrakt

220 Kč
Doposud žádný zájemce
ViCela - Foot care - 25 ml Je určen k ochraně chodidel před pocením a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu díky extraktu z borovice. Obsahuje složky, které vykazují antimikrobiální aktivitu. Jedná se zejména o silici z čajovníku - Tea Tree oil a manuky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Foot care-sprej k péči o nohy s přírodními extrakt

220 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
ViCela - Foot care - 25 ml
Je určen k ochraně chodidel před pocením a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu díky extraktu z borovice. Obsahuje složky, které vykazují antimikrobiální aktivitu. Jedná se zejména o silici z čajovníku - Tea Tree oil a manuky, o kterých je známo, že účinně přispívají boji proti plísním. Mátový extrakt poskytuje chladivý pocit a osvěžuje unavené nohy. Sprej je také možné nastříkat přímo do obuvi.

ViCela Foot Care byl vyvinut speciálně tak, aby pomohl chránit nohy před pocením a vznikem nepříjemného zápachu.

Poskytuje příjemně chladivý pocit, osvěžuje unavené nohy a zajistí příjemnou svěží vůni po celý den.

Tea Tree olej účinně působí proti bakteriím a zachovává přirozenou bakteriální ochranu pokožky nohou. Vysoce kvalitní přírodní olej z čajovníku je známý pro své antiseptické, antibakteriální účinky.

Extrakt z borovice působí jako antioxidant. Zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu chodidel i obuvi. Napomáhá proti pocení a pocitu těžkých nohou. Má osvěžující účinky.

Máta peprná hlavní složkou máty peprné je mentol, který zajistí okamžitý chladivý a osvěžující efekt Vašich unavených chodidel.

Manuka pro své antimikrobiální a antiseptické vlastnosti je manuka účinná v kosmetických prostředcích pro zanícenou či jinak poškozenou pokožku. Manukový esenciální olej vám pomůže snížit zápach nohou i obuvi. Napomáhá zamezit infekci nohou a prstů.

0% Silikony
0% Parabeny
0% Fosfáty
0% Parfum

Složení: Alcohol Denat., Glycerin, Mentha Piperita Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aqua, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Limonene, Linalool.

Použití: Sprej aplikujte pomocí rozprašovače dle potřeby na suchá a čistá chodidla a mezi prsty, popř. do obuvi. Před použitím lahvičku dobře protřepejte. Určeno ke každod
  • 24. 4. 2024, 21:21

  • Zobrazení

    87

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ViCela - Foot Care pack - pro péči o nohy
ViCela - Foot Care pack - pro péči o nohy
PRÁCE nemusí být NUDA ☺
Nové
O.K.G. S.R.O.

PRÁCE nemusí být NUDA ☺

Držte život ve svých rukách!!!
Proč nechat vydělávat druhé, když můžete VY!!!
Super přivýdělek nejen pro maminky na RD
Buďte finančně i časově nezávislí!
Práce v klidu a bezpečí domova
Nové
ČESKÁ SPOLEČNOST

Práce v klidu a bezpečí domova

Jste v důchodu a nestačí Vám peníze?
Pojďte si s námi vydělávat na své sny i Vy! ♥

Kategorie