Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná šperkovnice, hodinky, sada šperků

Administrace

Krásná šperkovnice, hodinky, sada šperků

899 Kč 2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 79 Kč
N.O.V.Á nepoužitá šperkovnice a sada šperků v originálním balení. Šperkovnice z tmavě červené umělé kůže v kombinaci s detaily se žlutého kovu. Klíček přiložen, je uvnitř šperkovnice. Náramkové hodinky ze žlutého kovu opatřeny originální pojistkou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná šperkovnice, hodinky, sada šperků

899 Kč
  • Popis zboží
N.O.V.Á nepoužitá šperkovnice a sada šperků v originálním balení. Šperkovnice z tmavě červené umělé kůže v kombinaci s detaily se žlutého kovu. Klíček přiložen, je uvnitř šperkovnice. Náramkové hodinky ze žlutého kovu opatřeny originální pojistkou a samolepkou, vykládané kamínky, ocelové pouzdro. Sada dále obsahuje náušnice a řetízek ze žlutého kovu. Řetízek zdarma, kov na něm místy mění barvu, zvýhodněná cena celé sady oproti mnohem vyšší pořizovací ceně . Vše včetně rozměrů na fotkách.

Odesílám Zásilkovnou na vaši adresu za 109, do Z-boxu nebo na pobočku za 79 , zpravidla odešlu do týdne po přijetí platby předem na účet. Prosím, uvádějte adresu, telefon a e-mail. Nejsem komerční prodejce, věci neberu zpět. Na dobírku neposílám, osobní odběr neposkytuji.
  • Značka

    Meister Anker

  • Rozměry

    Šperkovnice: šířka 15 cm, výška 10 cm, hloubka 11 cm

  • 27. 3. 2024, 22:03

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Kategorie