Zobrazit přihlášovací formulář

Mikina dětská MAZLÍK Outlast® - medová

Administrace

Mikina dětská MAZLÍK Outlast® - medová

599 Kč 749 Kč
Doposud žádný zájemce
Pohodlná dětská mikina Mazlík Outlast® je správnou volbou pro volný čas i na vycházky do města. Mikina má vepředu praktické zapínání na zip a u krku je zakončena slušivým stojáčkem. Díky tomu bude Vaše děťátko ochráněno před studeným počasím. Mikina je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mikina dětská MAZLÍK Outlast® - medová

599 Kč
Koupit
Pohodlná dětská mikina Mazlík Outlast® je správnou volbou pro volný čas i na vycházky do města. Mikina má vepředu praktické zapínání na zip a u krku je zakončena slušivým stojáčkem. Díky tomu bude Vaše děťátko ochráněno před studeným počasím. Mikina je velice hebká, jemná, perfektně hřejivá a mazlivá.
Na předním díle mikiny je umístěn ozdobný lem kolem zipu s reflexní funkcí, která zvýší viditelnost dítěte ve tmě. Rukávy mikiny jsou ukončeny širokými náplety, které můžete ohrnout a přizpůsobit délku rukávů aktuální velikosti dítěte. Tímto způsobem se mikina přizpůsobí více velikostem a dítě ji může nosit o to déle. Spodní část mikiny je opatřena lemem, který zaručí pohodlné nošení bez vykasávání zad.

Při výrobě mikiny byl použit termoregulační materiál Outlast®. Materiál Outlast® je populární díky svým termoregulačním vlastnostem, které zajišťují dítěti teplotní komfort za jakékoliv situace. Materiál Outlast® dokáže chytře pracovat s tělesným teplem, při nadměrném zahřátí nadbytečné teplo odvede pryč od těla a zabrání propocení dítěte. Ve chvíli, kdy tělesná teplota klesne, materiál Outlast® teplo uvolní a tělo zahřeje. Dítě se tak může bezstarostně věnovat veškerým aktivitám a nemusíte se bát, že by se propotilo, nebo naopak prochladlo.

Mikina je svou chundelatostí ještě více roztomilá a dítě se bude cítit jako v kožíšku. Wellsoft zaručí jemné, hřejívé, huňaté vlastnosti a Outlast® termoregulaci. Mikinku využijete do chladných měsíců, avšak i na suchý podzim místo bundy.

Velikost:92,98
Materiálové složení: 100%Polyester,67%Bavlna,29%CV"Outlast®"4%Elastan
  • 11. 2. 2024, 16:23

  • Zobrazení

    82

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kabátek podšitý Outlast® - NOVINKA 2024
Mikina mikinka kabátek dětský Little Angel
Mikina REFLEX smyk rozepínací Outlast® vel.134-164
Mikina podšitá kanýr Little Angel Outlast®
Mikina hřejivá kapsa - kytky
Mikina dětská hřejivá zimní - dinosauři
Mikina hřejivá rozepínací - lístky
Kabátek podšitý Outlast® - NOVINKA 2024
Mikina podšitá Little Angel Outlast®
Mikina kabátek podšitý Little Angel Outlast®
Kabátek podšitý Outlast® NOVINKA 2024
Vesta dětská softshell Little Angel

Kategorie