Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské sportovní triko / tričko ADIDAS Climalite

Administrace

Dámské sportovní triko / tričko ADIDAS Climalite

389 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Krásné běžecké triko s dlouhým rukávem Adidas Running Response, 100% stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite, reflexní prvky, délka 64cm, zadní díl 67cm, průramky 44cm, rukávy od krku 73cm, bílé, pruhy neonové žluté.. CLIMALITE je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské sportovní triko / tričko ADIDAS Climalite

389 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Krásné běžecké triko s dlouhým rukávem Adidas Running Response, 100% stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite, reflexní prvky, délka 64cm, zadní díl 67cm, průramky 44cm, rukávy od krku 73cm, bílé, pruhy neonové žluté..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 20. 4. 2024, 14:08

  • Zobrazení

    155

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dámské plavky NEW LOOK + podprsenka push-up C&A

Kategorie