Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská parfémovaná voda

Administrace

Dámská parfémovaná voda

500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Afrodita je bohyní lásky a krásy, symbolem ženskosti. Obdivují ji bohové, závidí jí bohyně. Pokud věnuje své srdce, dává ho s vášní a něžností. Její život je dobrodružství. Miluje dobývání. Pulzující, labužnická, ovocno-květinová vůně. Sladká ale…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská parfémovaná voda

500 Kč
Koupit
Afrodita je bohyní lásky a krásy, symbolem ženskosti. Obdivují ji bohové, závidí jí bohyně. Pokud věnuje své srdce, dává ho s vášní a něžností. Její život je dobrodružství. Miluje dobývání.

Pulzující, labužnická, ovocno-květinová vůně. Sladká ale zároveň okouzlující kompozice přírodních esencí s růžovými lístky, zelenou mandarinkou a mořským vánkem. Pudrové gurmánské srdce tvoří ledové maliny, růže a mléčné esence. Kompozici vůně podtrhuje ambra a kořeněný nard.

Parfém obsahuje 98% přírodních složek, vyrobených v souladu s principy Slow cosmetique, Vegan a Cruelty Free. Jádro parfému tvoří směs sedmi organických esenciálních olejů. Hlava vůně se skládá ze zelené mandarinky, růžových lupenů a mořských tónů. Parfémové srdce vás překvapí kombinací růže, ledových malin a mléčných a pudrových tónů. Vonný základ se pak skládá z vanilky, ambry a nardu.

Objem 30 ml, odstříknuto jen 1x
  • 2. 3. 2024, 9:35

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lego Výletní loď
Lego Friends Letní karavan
Svetr, kardigan
3D hlavolam, Intellect Ball
Softshelová bunda
Žlutý žinylkový svetr
Odšťavňovač
Tričko Coca Cola
158
Coca Cola

Tričko Coca Cola

Kategorie