Zobrazit přihlášovací formulář

BlackRapid 63″ Cross-Shot Sling Camera Strap

Administrace

BlackRapid 63″ Cross-Shot Sling Camera Strap

980 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Popruh na fotoaparát, nový, jen vyzkoušený, bez vady. BlackRapid 63″ Cross-Shot Sling Camera Strap, Orange. Popruh je navržený k nošení přes tělo praváka nebo leváka, přehozený od jednoho ramene k opačnému boku. Připojená kamera pak může spočívat…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BlackRapid 63″ Cross-Shot Sling Camera Strap

980 Kč
Koupit
Popruh na fotoaparát, nový, jen vyzkoušený, bez vady.
BlackRapid 63″ Cross-Shot Sling Camera Strap, Orange.
Popruh je navržený k nošení přes tělo praváka nebo leváka, přehozený od jednoho ramene k opačnému boku. Připojená kamera pak může spočívat vzhůru nohama podél kyčle, takže ji lze rychle zvednout pro použití. 1,5" pryžově tvarovaná vycpávka tohoto popruhu drží rameno, pomáhá udržet Cross Shot Breathe na místě za všech okolností, eliminuje klouzání a udržuje klid bez ohledu na to, zda se nosí přes levé nebo pravé rameno. Kompaktní tvar faktor je dostatečně robustní pro velké zatížení a odpružené zámky nárazníků, které lze posouvat nahoru a dolů po délce nylonového popruhu, umožňují obzvláště snadné omezení nadměrného pohybu kamery po délce.
pro připevnění k fotoaparátu nebo objektivu je vybaven odolnou uzamykací karabinou CR-3 ConnectR z mosazi a slitiny zinku. Přiložený BlackRapid FR-5 FastenR Breathe vytváří spojovací bod pomocí fotoaparátu nebo objektivu pomocí stativového držáku 1/4"-20. FR-5 FastenR Breathe má velký integrovaný D-kroužek pro snadné použití s ​​BlackRapid popruhy, které využívají CR -3 ConnectR.

Délka popruhu je nastavitelná od 36,0 do 70,0" a jeho popruh měří na šířku až 1,0". Více...

ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 27. 4. 2024, 14:09

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

13x Retro plastové ramínko

Kategorie