Zobrazit přihlášovací formulář

Mobil Apple iPhone SE 64GB+ sluchátka + nabíječka

Administrace

Mobil Apple iPhone SE 64GB+ sluchátka + nabíječka

1 900 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Mobil Apple iPhone SE 64GB, Space Gray + sluchátka + nabíječka. Použitý, bez funkční vady. Vzadu trochu, téměř neznatelně škrábnutý. Nutno vidět a vyzkoušet. Vitalita baterie 80%. Originál balení: Telefon Nabíječka Kabel Sluchátka Návod Originál…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mobil Apple iPhone SE 64GB+ sluchátka + nabíječka

1 900 Kč
Koupit
Mobil Apple iPhone SE 64GB, Space Gray + sluchátka + nabíječka. Použitý, bez funkční vady. Vzadu trochu, téměř neznatelně škrábnutý. Nutno vidět a vyzkoušet. Vitalita baterie 80%.
Originál balení:
Telefon
Nabíječka
Kabel
Sluchátka
Návod
Originál krabička

Malý a přesto výkonný telefon. Tento designérský kousek vás uchvátí nejen svým špičkovým vzhledem, ale i tím, co skrývá uvnitř. Do vínku dostal například vyspělý čip A9, tedy stejný typ, který najdete v rozměrově větších modelech iPhone 6S, a jedinečný fotoaparát, který nabízí nevídané možnosti - kromě fantastických fotografií s ním pořídíte také Live Photos plné života a videa v rozlišení 4K.
Vyniká lehkostí, špičkovým 4“ Retina displejem a luxusním provedením – pískovaný hliník se zkosenými hranami a ladící logo z nerez oceli jsou známkou toho nejlepšího vkusu, který nezapřete.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 21. 4. 2024, 15:13

  • Zobrazení

    526

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

13x Retro plastové ramínko

Kategorie