Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh MAMMUT Neon Shuttle S/ 22l

Administrace

Batoh MAMMUT Neon Shuttle S/ 22l

1 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Batoh Neon Shuttle S Mammut zaujme designem kabelky, polstrovanými zády s 3D pěnovými vzduchovými kanálky, boční rukojetí pro přenášení i popruhem na uchycení lana. Barva Mint/ black. Kupovaný nový v prodejně, PC 2899,- Kč a používaný cca 1 rok do města…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh MAMMUT Neon Shuttle S/ 22l

1 100 Kč
Koupit
Batoh Neon Shuttle S Mammut zaujme designem kabelky, polstrovanými zády s 3D pěnovými vzduchovými kanálky, boční rukojetí pro přenášení i popruhem na uchycení lana. Barva Mint/ black. Kupovaný nový v prodejně, PC 2899,- Kč a používaný cca 1 rok do města a na sport. Šetřeny, praný 1x v prostředku na membránové věci. Batoh je v pořádku bez oděrek a poškození, jen v místě stahování šňůrky se už vlivem stahování odírá membránový potěr. Na funkčnosti a vzhledu neubírá. Je vidět jen při povolení stahovací šňůry. Batoh je velice příjemný na záda a lehký. Na horní část lze připevnit karimatka nebo lano na lezení. Posílám dál, už nevyužijí. Po domluvě možnost osobního odběru v Praze a v Příbrami.

Popis :
Lezecký batoh Neon Shuttle S značky Mammut s objemem 22 litrů kombinuje atraktivní design a funkčnost. Její konstrukce tašky a přídavný odnímatelný ramenní popruh tašky umožňují velmi snadné nakládání a přenášení horolezeckého vybavení. Jistě oceníte polstrovaná záda díky 3D EVA pěně se vzduchovými kanálky pro dobré proudění vzduchu. Prostorná centrální kapsa s vnitřními poutky pro uchycení lezeckého materiálu a vnější poutka připomínají nákupní tašku.

Batoh dále nabízí popruh pro upevnění lana pro optimální funkčnost, vnitřní kapsu na zip s klipem na klíče, vnější smyčky na ozubení i přídavný odnímatelný ramenní popruh. Batoh s designem kabelky je vyrobený z odolného polyamidu, má dno z pevnějšího materiálu, kratší záda a navíc ho můžete nést jako tašku přes rameno. Také zde oceníte boční rukojeť pro přenášení i dobrý přístup pro rychlé otevírání a zavírání.

Hlavní přednosti:
objem: 22 l
rozměr: 15,5 x 50 x 31,5 cm
hmotnost: 690 g
materiál: 100% polyamid
dobrá ventilace zad díky 3D EVA pěně se vzduchovými kanálky
vnitřn
  • Značka

    MAMMUT

  • Rozměry

    objem: 22 l rozměr: 15,5 x 50 x 31,5 cm hmotnost: 690 g

  • 26. 4. 2024, 8:14

  • Zobrazení

    233

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Zelené kargo kalhoty New Yorker vel. M
Džínové košilové šaty s páskem vel. L
Košilové lněné šaty vel.L / 42
Šaty Adidas Sportswear Essential vel.M.
NOVÉ džíny s vyšším pasem vel. 32/ EU 44/UK 16
Džínové košilové šaty Tommy Hilfiger vel. M
Pánská outdoor mikina vel. L
Texturovaný svetr ZARA vel. M
Pánská ZARA stretch mikina vel. M
Pánská džínová bunda ZARA s potiskem vel .M

Kategorie